Flyttfirma Nacka – flytthjälp i Saltsjöbaden, Boo och Älta mm

Söker du en flyttfirma Nacka kommun? Excellent Moving är en flyttfirma erbjuder flytthjälp i Nacka, Saltsjöbaden, Boo, Älta och Fisksätra.

Med stor erfarenhet och noggrannhet kan du med stort förtroende lämna över din flytt till oss. Vi har mångårig erfarenhet av flyttbranschen och är vana vid alla typer av flyttar.

Dessutom erbjuder vi bra fasta priser! Här nedan kan du läsa allt du behöver veta om att genomföra en lyckosam Nacka flytt.

Upptäck skillnaden mellan bra & utmärkt!

Fyll i formulär och få en offert inom 30 sekunder, 24/7  

Step 1 of 4

Flytta inom, till eller från Nacka kommun

Nacka kommun är en tillväxtkommun som befolkningsmässigt planeras växa med 50 procent till 2030. Utöver det är ska det byggas minst 20 000 bostäder och arbetsplatser för 15 000 personer. Nacka är en företagarkommun med ett starkt företagsklimat och den planerade tillväxten ska framförallt ske med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. 

De stora planerna för kommunen gör att det inte är så konstigt att flyttar inom och till Nacka ständigt ökar. Vi på Excellent Moving märker ständigt av den ökade efterfrågan. Genom att vara en lokalt närvarande flyttfirma Nacka har vi all kunskap som behövs för att genomföra en smidig flytt för dig.

Vad kostar en flyttfirma Nacka?

Vad det kostar en flyttfirma Nacka beror på flera olika aspekter. Det som framförallt avgör flyttpriset är hur stort du bor för närvarande, hur långt du ska flytta till det nya stället och vilka tjänster du vill ska ingå i flytten. 

Excellent Moving erbjuder flytt till fast pris men även rörligt timpris i vissa fall. Det allra vanligaste vid timpris är att vi kommer överens om ett maxtak för priset så att du aldrig behöver stå med skägget i brevlådan. Vi värdesätter att vara transparenta med priset så att du kan budgetera för din flytt i förväg. 

Eftersom Excellent Moving erbjuder flera olika kringtjänster är vårt flyttfirma Nacka pris dynamiskt. Du kan välja allt från flyttstädning till packning och montering. Vi kan även forsla bort det du inte väljer att ta med dig till ditt nästa boende. 

Hör av dig för att få en offert på just din flytt.

Vilket är bäst – flytt till fast pris eller timpris?

Excellent Moving rekommenderar alltid ett fast flyttpris, eller ett rörligt timpris med maxbelopp. Det gör vi för att skydda dig som kund. Det är aldrig roligt att få en negativ överraskning och allt som rör onödigt stora utgifter är just det – tråkiga nyheter. 

Vi föredrar därför att komma överens med dig som kund innan flytten påbörjas. Då vet vi vilka förutsättningar som gäller och du kan vara trygg i att priset inte sticker iväg. Det är också därför som ett fast flytt pris blir allt vanligare i branschen. Många människor vill helt enkelt inte bli överraskade när det kommer till kostnader.

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Vi utför kontorsflytt

Kontorsflytt

Vi har erfarenhet av såväl stora som mindre företagsflyttar.

Flytthjälp i Stockholm

Flytthjälp

Vi hjälper till med allt och du kan även låta oss packa, då kan vi garantera att det är helt.

Flyttstädning Stockholm med vackert tjej

Flyttstädning

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och utmärkta omdömen från våra kunder.

Flyttfirma i Stockholm med bemanning

Bemanning

Uthyrning av montörer, lagerarbetare, chaufförer och flyttpersonal.

Flytthjälp i Stockholm

Återvinning

Ett bra alternativ om ni ska flytta och vill bli av med stora delar av era möbler och saker.

Flyttfirma i Stockholm flyttar tunga föremål

Tunghantering

Flera års erfarenhet av tunghantering,  vi har den utrustning som krävs för att kunna flytta tunga föremål.

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på olika källor

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Totalt bohagsflyttar utfördes

Flytthjälp

Låst oss hjälpa er med packning och montering.

Packning

Vi tillhandahåller flyttkartonger, klädgarderober, tavelkartong och packpapper som ni kan hyra eller köpa vid flytt. Allt det som behövs för att flytta.

Vi erbjuder utkörning av flyttkartonger när ni vill ha materialet inför eran flytt i Stockholm.

Vi kan hjälpa till med nedpackning på så sätt så kan vi verkligen garantera att det som ska flyttas är helt och att det packas på rätt sätt.

Packning kan beställas helt eller delvis. En del av kunder vill enbart ha packning av kök och porslin. 

Överlåt det till oss så hjälper vi dig!

Montering

Vi kan hjälpa till med montering, demontering av möbler, tavelupphängning, gardinupphängning och annat du behöver hjälp med i samband med flytten.

– Flyttar ni med oss till ett fastpris ingår det även lättare nedmontering av t.ex: bord, soffa, nedtagning av lampor. Är det svårare ned/uppmonteringar av t.ex: Pax garderob, sängram eller sätta upp tv på vägen är det då ett tillkommande kostnad baserad på antal timmar ned/uppmonteringen tar.

Vid en flytt kan många frågetecken uppstå och då finns vi där för att hjälpa dig. Det kan va krångligt att flytta och många möbler som ibland måste nedmonteras för att fraktas på bästa sätt, eller så kanske du har köpt nya som är krångliga att sätta upp? Eller du kanske bara vill ha tid för annat då hjälper vi dig med allt vad som krävs för att du ska avlastas så mycket som möjligt. En flytt är stressigt nog!

Varför Excellent moving?

Utbildat personal på plats.

Alla våra anställda är utbildade och har bra anställningsvillkor. Vi har många svensktalande anställda och även anställda med svenska i andra språk med bra kunskaper inom engelska vilket ger våra kunder möjlighet till goda kommunikationslösningar.

Transportörs/ Ansvarsförsäkring

Skulle olyckan vara framme så har Excellent Moving försäkring som täcker skador vid in/utbärning och  transport. Våra anställda är fullförsäkrade under arbetstid.

Arbetsmiljö

Rätt utrustning på plats är en alternativ för att minska den manuella hanteringen, när vi kommer till ett arbetsplats ser vi till att vi har all hjälp med oss vi behöver. År 2020 har vi varit kontrollerade och blev godkända av arbetsmiljöverket. 

Ledningssystem

Vår ledningssystem skapar förutsättningar för ett strukturerat arbetssätt och ger excellent moving bättre överblick och kontroll. Vi har byggt ett eget ERP system som hjälper oss att planera, leda, kontrollera, följa upp alla uppdrag. Därför är vi alltid på rätt plats vid rätt tidpunkt, har med oss rätt utrustning och anställda som passar uppdraget för en lyckad utförande.

FAQ

Vanliga frågor och svar – flytt

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om flytten.

Får man låna flyttkartonger?

- Japp, flyttlådor lånar vi ut kostnadsfritt, däremot tar vi en avgift för leveransen samt hämtningen. Kan ni komma och hämta kartonger hos oss själva slipper ni den avgiften.

Vi beställning av packningstjänster erbjuder vi även lån av garderober för kläder samt tavelkartonger.

Hur lång tid tar en flytt?

Allt berående på volym, lastningsavstånd mellan bilen och porten samt stäckan mallan A och B. 

Vilken tid brukar ni köra igång med flytten?

De flesta flyttar börjar klockan 8 på morgonen på vardagar och klockan 10 på helgdagar och röda dagar. Vi kan även ta in uppdrag i eftermiddag.

Plastar ni in möbler?

Det gör vi! Alltid.

Kan flytt och städ ske samma dag?

Japp, om du flyttar ut på morgonen, då städningen ska ske, ber vi dig att i förväg ha tömt badrum och plockat undan på fönsterbrädorna. På så sätt kan vi börja med städningen av badrummet och putsningen av fönsterna först.

Flyttar ni inom städer?

Japp, det gör vi väldigt ofta.

Sköter ni ansökan om Rut avdraget?

Japp, det gör vi, så det är inget ni behöver tänka på

Hur betalar jag?

Ni får en faktura från oss via mejl eller kivra efter utförd arbete med 10 dagars betalningsvillkor.

Skyddar ni golvet vid inflytt?

Det kan vi absolut göra vi har även en unik golvskydd, men det är inget som ingår i vanliga flyttjänster, kontakta oss på 08-15 11 11 för att få mer info samt priser.

Kan extra kostnader tillkomma?

Inte om bokar oss till ett timpris.

Vi kan ta de vanligaste orsaker som kan avgöra pristillägget.

1. Ett exempel är om volymen är högre än avtalat vid beställning av flytt till ett fastpris.

2. Om avståndssträckan mellan bilen och porten är längre än avtalats på grund av ett byggarbetsplats och vi inte kan parkera nära.

3.Om ni flyttar till ett nybyggt hus och inte har bokat  hiss tid och vi inte kan lasta av på grund av en annan flyttfirma lastar av samtidigt.

4.Om hissen har gått sönder, inte på grund av oss och vi behöver bära upp saker.

Får man skriva på kartonger?

Nej, vi levererar marklappar i samband med kartonger dem får ni skriva på och sedan klistra in på lådan.

Tips & Råd

Bra att veta för en lyckad flytt

Planeringtips för Nacka flytt

Förberedelse inför en Nacka flytt ser i princip inte annorlunda ut än en flytt någon annanstans i Sverige. Det finns några saker att tänka på för att din flytt ska bli så smidig som möjligt: 

 • Planera i god tid. Nacka är en storstadsregion med mycket hög efterfrågan på flyttfirmor. Se därför till att boka din flyttfirma Nacka i mycket god tid. Detta gäller framförallt om du tänkt att flytta vid månadsskifte eller efter sommarsemestern då det är högtryck i flyttbranschen. Det är även bra om din flytt inte sker samma dag som någon annan ska flytta in i din gamla bostad.
 • Gör en inventering. Se över hela ditt bohag. Vad är det du behöver flytta och vad ska inte få följa med? Omfattningen av dina saker avgör nämligen hur många flyttlådor och hur mycket packmaterial du behöver. Excellent Moving kan självklart förse dig med så många flyttlådor du vill ha. Se även över om du har några särskilt ömtåliga möbler som kanske behöver skyddas. Har du extra tunga objekt bör du meddela flyttfirman om detta i förväg.
 • Boka kringtjänster. Precis som att boka flyttfirma Nacka i tid bör du även boka flyttstädning i tid. Excellent Moving erbjuder paketpris med både flytt och flyttstäd i ett. Vi har även ett flertal andra flytt-tjänster för dig som gör flytten smidigare.

 

Oroa dig inte. Tyvärr är flyttar en stor källa till oro och ångest men så behöver det faktiskt inte vara!

Hos Excellent Moving är du i goda händer och vi lovar att din flytt sker på det mest smidiga sättet. Ju större del av flytten du lägger ut på oss, desto mindre oro för dig.

Vi rekommenderar verkligen att anlita oss för att genomföra din flyttstädning. Något tråkigare och mer stressigt än att städa vid flytt finns knappt.

Att välja flytthjälp Nacka – vad är viktigast?

Kanske du ska flytta till drömvillan i Saltis? Eller är det ditt första boende i Fisksätra som är anledningen till flytten? Vart än du vill flytta hjälper Excellent Moving dig att komma på plats. Vi hjälper dig även att flytta från Nacka till andra delar av Stockholm, Sverige eller utomlands.

När du ska boka flyttfirma Nacka finns det några saker att tänka på. Det är viktigt att göra ett klokt val av flyttfirma Stockholm eftersom det kommer att påverka hela din flytt. Det är även viktigt att den flyttfirma du anlitar följer branschens regler, vilket inte alls är självklart.

Excellent Moving följer Konsumentverkets riktlinjer kallade Bohag 2010. Det innebär att vi har de rätta försäkringarna som krävs, att våra bilar och fordon har trafiktillstånd samt att vi betalar skatt och arbetsgivaravgifter enligt regelverket.

Genom att anlita en seriös flyttfirma Nacka kommer din flytt att bli betydligt mer trygg för dig. Excellent Moving har många goda referenser och kan lova dig att dina saker och möbler är i goda händer under flytten.

Flytt & Packning

Vad ingår?

Flytt

Utförs av excellent moving

 • Inplastning av möbler inklusive plast kostnad
 • Enkel nedmontering
 • Flytt av avtalad volym vid beställning av flytt till ett fast pris
 • Lastningen in i blen samt skydd av möbler med t.ex: flitar, spännband osv.
 • Avlastning och placering av möbler samt kartonger på anvisade platser.
 • Lån av flyttkartonger inklusvie märklappar samt packpapper

Packning & flytt

Utförs av Excellent Moving

 • Packning i lådor av all lösöre 
 • Inplastning av möbler inklusive plast kostnad
 • Nedmontering upp till 2 timar / man 
 • Lastningen in i bilen samt skydd av möbler med t.ex: filtar spännband osv.
 • Avlastning samt placering av möbler samt kartonger på anvisade platser.
 • Försäkring av packad gods
 • Lån av flyttkartonger, garderober för kläder samt tavellådor inklusive hämtning.
 • Ingår packpapper, märklappar

Varför väljer våra kunder oss jämfört andra flyttfirmor i Nacka?

Vi på Excellent Moving står för fasta priser utan några överraskningar. Vi står för trygghet & kvalitet och vi står även för miljövänlighet med en hög kundservice.

Vad är bra att tänka på innan flytten?

Det första är att boka in flyttfirman i bromma god tid innan. Hos Excellent Moving så fylls tiderna upp väldigt fort och vi uppskattar därför om våra kunder har några veckors framförhållning så att ni kan vara säkra på att ni får en tid. Särskilt viktigt är det i hektiska tider såsom slutet av månaden och efter semestern.

Det är även viktigt att ni ställer undan saker som vi inte ska flytta, det enda som borde finnas på golvet under flytten är flyttlådor, möbler och andra saker som ska med i flyttbilen.

Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta våran kundtjänst som mer än gärna svarar på alla dina funderingar.

Behöer du flyttips? Besök vår artikel – Att tänka på vid flytt

Anlita ej en billig flytthjälp i Stockholm

En billig flyttfirma i Stockholm bör väcka en varningssignal hos dig. Oseriösa företag som endast konkurrerar med priset, och inte med kvaliteten, är inte att rekommendera. Tyvärr blir dessa företag allt fler i branschen och antalet kunder som får en dålig flyttupplevelse ökar därefter.

Vad kan hända om man anlitar en allt för billig flyttfirma? Risken är att de har sönder dina saker och saknar försäkring. En annan vanlig konsekvens av att använda oseriös flyttfirma i Stockholm är att de kanske inte alls levererar i tid. När du väljer timpris, kan affären sluta långt mycket dyrare än vad det var tänkt.

Låt oss på Excellent Moving ta hand om din flytt. Kan vi kalla oss en billig flyttfirma?

-Nej, vi är prisvärda och tummar aldrig på kvalitén.

Vad du kan göra för att få billigare flytthjälp

En hel del saker du själv kan göra för att dra ner på priset och få ett billigare flytthjälp Stockholm pris. Ju mer i flytten du gör själv, desto billigare blir det.

Om du vill anlita någon för att packa ner och packa upp, tillkommer detta i flyttpriset. Likaså om du vill att en flyttfirma eller städföretag utför flyttstädningen. Trots att du kan spara in pengar på att dra ner på olika tjänster kan det i slutändan bli dyrare för dig. Kom ihåg att tid är pengar, särskilt i pressade situationer som flyttar.

Vill du veta vad kostar flyttstädning läs mer i vårt artikel ”flyttstädning pris”

Utöver det är när i tiden du flyttar en ganska stor prispåverkare. Har du möjlighet att flytta på en vardag som inte är i direkt anslutning till ett månadsskifte? Då kan du få ett mycket bättre pris.

Vad kostar det att flytta?

Vad kostar det då att anlita en flyttfirma Stockholm?

Den viktigaste aspekten som påverkar priset är hur stort du bor. Anledningen till varför detta är så avgörande är att det ger flyttfirman en uppfattning om hur stort bohaget är. Med bohag menas allt det som finns innanför bostadens väggar och som ska flyttas (prylar, möbler etc).

Kontakta oss på Excellent Moving för att få ett exakt pris för din flytt i Stockholm, för just den tiden du ska flytta och utifrån dina förutsättningar.