fbpx

Flyttfirma Nacka – flytthjälp i Saltsjöbaden, Boo och Älta mm

Söker du en flyttfirma Nacka kommun? Excellent Moving erbjuder flytthjälp i Nacka, Saltsjöbaden, Boo, Älta och Fisksätra. Med stor erfarenhet och noggrannhet kan du med stort förtroende lämna över din flytt till oss. Vi har mångårig erfarenhet av flyttbranschen och är vana vid alla typer av flyttar. Dessutom erbjuder vi bra fasta priser! Här nedan kan du läsa allt du behöver veta om att genomföra en lyckosam Nacka flytt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på de tjänster du behöver!

Flytta inom, till eller från Nacka kommun

Nacka kommun är en tillväxtkommun som befolkningsmässigt planeras växa med 50 procent till 2030. Utöver det är ska det byggas minst 20 000 bostäder och arbetsplatser för 15 000 personer. Nacka är en företagarkommun med ett starkt företagsklimat och den planerade tillväxten ska framförallt ske med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. 

De stora planerna för kommunen gör att det inte är så konstigt att flyttar inom och till Nacka ständigt ökar. Vi på Excellent Moving märker ständigt av den ökade efterfrågan. Genom att vara en lokalt närvarande flyttfirma Nacka har vi all kunskap som behövs för att genomföra en smidig flytt för dig.

Vad kostar en flyttfirma Nacka?

Vad det kostar en flyttfirma Nacka beror på flera olika aspekter. Det som framförallt avgör flyttpriset är hur stort du bor för närvarande, hur långt du ska flytta till det nya stället och vilka tjänster du vill ska ingå i flytten. 

Excellent Moving erbjuder flytt till fast pris men även rörligt timpris i vissa fall. Det allra vanligaste vid timpris är att vi kommer överens om ett maxtak för priset så att du aldrig behöver stå med skägget i brevlådan. Vi värdesätter att vara transparenta med priset så att du kan budgetera för din flytt i förväg. 

Eftersom Excellent Moving erbjuder flera olika kringtjänster är vårt flyttfirma Nacka pris dynamiskt. Du kan välja allt från flyttstädning till packning och montering. Vi kan även forsla bort det du inte väljer att ta med dig till ditt nästa boende. 

Hör av dig för att få en offert på just din flytt.

Vilket är bäst – flytt till fast pris eller timpris?

Excellent Moving rekommenderar alltid ett fast flyttpris, eller ett rörligt timpris med maxbelopp. Det gör vi för att skydda dig som kund. Det är aldrig roligt att få en negativ överraskning och allt som rör onödigt stora utgifter är just det – tråkiga nyheter. 

Vi föredrar därför att komma överens med dig som kund innan flytten påbörjas. Då vet vi vilka förutsättningar som gäller och du kan vara trygg i att priset inte sticker iväg. Det är också därför som ett fast flytt pris blir allt vanligare i branschen. Många människor vill helt enkelt inte bli överraskade när det kommer till kostnader.

Planeringtips för Nacka flytt

Förberedelse inför en Nacka flytt ser i princip inte annorlunda ut än en flytt någon annanstans i Sverige. Det finns några saker att tänka på för att din flytt ska bli så smidig som möjligt: 

  1. Planera i god tid. Nacka är en storstadsregion med mycket hög efterfrågan på flyttfirmor. Se därför till att boka din flyttfirma Nacka i mycket god tid. Detta gäller framförallt om du tänkt att flytta vid månadsskifte eller efter sommarsemestern då det är högtryck i flyttbranschen. Det är även bra om din flytt inte sker samma dag som någon annan ska flytta in i din gamla bostad.
  2. Gör en inventering. Se över hela ditt bohag. Vad är det du behöver flytta och vad ska inte få följa med? Omfattningen av dina saker avgör nämligen hur många flyttlådor och hur mycket packmaterial du behöver. Excellent Moving kan självklart förse dig med så många flyttlådor du vill ha. Se även över om du har några särskilt ömtåliga möbler som kanske behöver skyddas. Har du extra tunga objekt bör du meddela flyttfirman om detta i förväg.
  3. Boka kringtjänster. Precis som att boka flyttfirma Nacka i tid bör du även boka flyttstädning i tid. Excellent Moving erbjuder paketpris med både flytt och flyttstäd i ett. Vi har även ett flertal andra flytt-tjänster för dig som gör flytten smidigare.
  4. Oroa dig inte. Tyvärr är flyttar en stor källa till oro och ångest men så behöver det faktiskt inte vara! Hos Excellent Moving är du i goda händer och vi lovar att din flytt sker på det mest smidiga sättet. Ju större del av flytten du lägger ut på oss, desto mindre oro för dig. Vi rekommenderar verkligen att anlita oss för att genomföra din flyttstädning. Något tråkigare och mer stressigt än att städa vid flytt finns knappt.

Att välja flytthjälp Nacka – vad är viktigast?

Kanske du ska flytta till drömvillan i Saltis? Eller är det ditt första boende i Fisksätra som är anledningen till flytten? Vart än du vill flytta hjälper Excellent Moving dig att komma på plats. Vi hjälper dig även att flytta från Nacka till andra delar av Stockholm, Sverige eller utomlands. 

När du ska boka flyttfirma Nacka finns det några saker att tänka på. Det är viktigt att göra ett klokt val av flytthjälp Nacka eftersom det kommer att påverka hela din flytt. Det är även viktigt att den flyttfirma du anlitar följer branschens regler, vilket inte alls är självklart. 

Excellent Moving följer Konsumentverkets riktlinjer kallade Bohag 2010. Det innebär att vi har de rätta försäkringarna som krävs, att våra bilar och fordon har trafiktillstånd samt att vi betalar skatt och arbetsgivaravgifter enligt regelverket. 

Genom att anlita en seriös flyttfirma Nacka kommer din flytt att bli betydligt mer trygg för dig. Excellent Moving har många goda referenser och kan lova dig att dina saker och möbler är i goda händer under flytten. 

Kontakta oss för flytthjälp i Nacka

Om du behöver en flyttfirma Nacka med omnejd finns vi på Excellent Moving här för dig. Det spelar ingen roll om du är ute i god tid eller om du söker flytthjälp med kort varsel – vi försöker att hitta en bra lösning för dig. 

Det kan vara en utmaning att veta vilken flyttfirma i Stockholm som är seriös och vilken som inte är det. Excellent Moving har mångårig erfarenhet av flytt Nacka och hela Stockholmsregionen. Kontakta vår kundtjänst för att få en detaljerad prisuppgift och förslag på upplägg. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig. 

FAQ

Vanliga frågor & Svar

Varför väljer våra kunder oss jämfört andra flyttfirmor i bromma?

Vi på Excellent Moving står för fasta priser utan några överraskningar. Vi står för trygghet & kvalitet och vi står även för miljövänlighet med en hög kundservice.

Vad är bra att tänka på innan flytten?

Det första är att boka in flyttfirman i bromma god tid innan. Hos Excellent Moving så fylls tiderna upp väldigt fort och vi uppskattar därför om våra kunder har några veckors framförhållning så att ni kan vara säkra på att ni får en tid. Särskilt viktigt är det i hektiska tider såsom slutet av månaden och efter semestern.

Det är även viktigt att ni ställer undan saker som vi inte ska flytta, det enda som borde finnas på golvet under flytten är flyttlådor, möbler och andra saker som ska med i flyttbilen.

Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta våran kundtjänst som mer än gärna svarar på alla dina funderingar.

Vilka tjänster erbjuder ni i Bromma?

Vi erbjuder det mesta! För att kort sammanfatta våra tjänster så omfattar detta flytthjälp, företagsflytt, flyttstädning, fast städhjälp, utlandsflytt, emballering, magasinering (uthyrning av förråd/temporär förvaring av möbler osv) Montering, paketering och mycket mer.

Hur beställer jag flytten till / från Bromma? Vad är nästa steg?

Din beställning kan börja här på denna sidan, scrolla till toppen av sidan och fyll ut kontaktformuläret. Det som kommer att hända då är att den kommer till en av våra rådgivare som kommer att kontakta dig och ge dig en detaljerat offert och plan över flytten.

Om du tycker att detta är rimligt så säger du ja tack till offerter och därefter kan du förvänta dig att allt sker enligt avtal utan avvikelser.

Pianoflytt Bromma – Kan ni flytta mitt piano/kassaskåp?

Ja, en av våra specialiteter är faktiskt tunghantering. Vi kommer med rätt redskap och rätt bärteknik för att kunna utföra de absolut tyngsta och svåraste lyften. OBS: Det är viktigt att du säger till oss om detta innan så att vi kommer förberedda. Detta är en tjänst som kräver extra energi och specialbemanning. Den är inte en del av våran standard flyttpaket så därför är det alltså viktigt att du nämner detta innan du beställer flytten.

Stockholm generellt

När du flyttar i Stockholmstrakterna så är en fördel våran långa erfarenhet. Vi har utfört hundratals av flyttar i Stockholms alla stadsdelar (Kungsholmen, Norrmalm, Söder, Vasa, Bromma, Enskede, Hägersten osv osv). Det betyder att vi kan alla genvägar och detta leder i sin tur till att din Stockholmsflytt blir både billigare och effektivare.

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.
Läs mer

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Försäkring

Försäkringsbrev
Läs mer

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på Reco.se

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Antal bohagsflyttar utfördes under 2021