Great Moving

Flyttfirma i Bromma

  • Förstahandsvalet av Flyttfirmor i Bromma
  • Rätt priser utan att kompromissa på kvalitet
  • Få 50% på RUT-Avdraget
  • Extra öga för försiktighet och perfektion
  • Sjätte sinne för flytt
  • Alltid kostnadsfria offerter

Kontakta Oss

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert

Alltid Punktliga och Effektiva

Alltid Extra Försiktiga

För Dig Med Höga Krav På Service

Flyttfirma Bromma

Vi hjälper dig med flytt, flyttstädning, emballering, montering och ja, i princip allt relaterat till flytt i trakterna. Hos oss ingår det även flyttlådor!

Om du bor i Bromma, eller ska flytta till Bromma, så önskar vi att hjälpa dig med flytten från start till slut.

Kontakta oss via växeln eller skapa en kostnadsfri offert så skräddarsyr vi en lösning enligt era önskemål.

Varför väljer våra kunder oss framför andra flyttfirmor?

Vi på GreatMoving står för fasta och låga priser utan några överraskningar. Vi står för trygghet & kvalitet och vi står även för miljövänlighet med en hög kundservice.

Vad är bra att tänka på innan flytten?

Det första är att boka in flyttfirman i god tid innan. Hos GreatMoving så fylls tiderna upp väldigt fort och vi uppskattar därför om våra kunder har några veckors framförhållning så att ni kan vara säkra på att ni får en tid. Särskilt viktigt är det i hektiska tider såsom slutet av månaden och efter semestern.

Det är även viktigt att ni ställer undan saker som vi inte ska flytta, det enda som borde finnas på golvet under flytten är flyttlådor, möbler och andra saker som ska med i flyttbilen.

Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta våran kundtjänst som mer än gärna svarar på alla dina funderingar.

Vilka tjänster erbjuder ni i Bromma?

Vi erbjuder det mesta! För att kort sammanfatta våra tjänster så omfattar detta flytt, företagsflytt, flyttstädning, fast städhjälp, utlandsflytt, emballering, magasinering (uthyrning av förråd/temporär förvaring av möbler osv) Montering, paketering och mycket mer.

Hur beställer jag flytten till / från Bromma? Vad är nästa steg?

Din beställning kan börja här på denna sidan, scrolla till toppen av sidan och fyll ut kontaktformuläret. Det som kommer att hända då är att den kommer till en av våra rådgivare som kommer att kontakta dig och ge dig en detaljerat offert och plan över flytten.

Om du tycker att detta är rimligt så säger du ja tack till offerter och därefter kan du förvänta dig att allt sker enligt avtal utan avvikelser.

Pianoflytt Bromma – Kan ni flytta mitt piano/kassaskåp?

Ja, en av våra specialiteter är faktiskt tunghantering. Vi kommer med rätt redskap och rätt bärteknik för att kunna utföra de absolut tyngsta och svåraste lyften. OBS: Det är viktigt att du säger till oss om detta innan så att vi kommer förberedda. Detta är en tjänst som kräver extra energi och specialbemanning. Den är inte en del av våran standard flyttpaket så därför är det alltså viktigt att du nämner detta innan du beställer flytten.

Stockholm generellt

När du flyttar i Stockholmstrakterna så är en fördel våran långa erfarenhet. Vi har utfört hundratals av flyttar i Stockholms alla stadsdelar (Kungsholmen, Norrmalm, Söder, Vasa, Bromma, Enskede, Hägersten osv osv). Det betyder att vi kan alla genvägar och detta leder i sin tur till att din Stockholmsflytt blir både billigare och effektivare.

Tips på vad man kan göra i Stockholm?

Läs mer om Stockholms skolor

Läs mer om vår flyttfirma

Intresserad?

Kontakta oss, få gratis offert direkt!

KONTAKTA OSS

ELLER RING OSS

072-949 99 91

Copyright 2016 – 2018 © Alla rättigheter reserverade GreatMoving Sverige AB.

Tryck för att ringa