Söker du en flyttfirma Bromma?

Excellent Moving är en flyttfirma Bromma som är redo att hjälpa dig med flytten från start till slut.

Fastpris förslag inom 1 minut.

Inget bindande och är helt kostnadsfri

Step 1 of 4

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på olika källor

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Totalt bohagsflyttar utfördes

Vi utför kontorsflytt

Kontorsflytt

Vi har erfarenhet av såväl stora som mindre företagsflyttar.

Flytthjälp i Stockholm

Flytthjälp

Vi hjälper till med allt och du kan även låta oss packa, då kan vi garantera att det är helt.

Flyttstädning Stockholm med vackert tjej

Flyttstädning

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och utmärkta omdömen från våra kunder.

Flyttfirma i Stockholm med bemanning

Bemanning

Uthyrning av montörer, lagerarbetare, chaufförer och flyttpersonal.

Flytthjälp i Stockholm

Återvinning

Ett bra alternativ om ni ska flytta och vill bli av med stora delar av era möbler och saker.

Flyttfirma i Stockholm flyttar tunga föremål

Tunghantering

Flera års erfarenhet av tunghantering,  vi har den utrustning som krävs för att kunna flytta tunga föremål.

Flyttfirma Bromma – Excellent Moving

Vi hjälper dig med flytt, flyttstädning, emballering, montering och ja, i princip allt relaterat till flytt i trakterna. Hos oss ingår det även flyttlådor!

Om du bor i Bromma, eller ska flytta till Bromma, så önskar vi att hjälpa dig med flytten från start till slut.

Varför väljer våra kunder oss jämfört andra flyttfirmor i bromma?

Vi på Excellent Moving står för fasta priser utan några överraskningar. Vi står för trygghet & kvalitet och vi står även för miljövänlighet med en hög kundservice.

Vilka tjänster erbjuder vi i Bromma?

Vi erbjuder det mesta! För att kort sammanfatta våra tjänster så omfattar detta flytthjälp, företagsflytt, flyttstädning, fast städhjälp, utlandsflytt, emballering, magasinering (uthyrning av förråd/temporär förvaring av möbler osv) Montering, paketering och mycket mer.

Varför Excellent moving?

Utbildat personal på plats.

Alla våra anställda är utbilade och har bra anställningsvollkor. Vi har måga svenkstalande anställda och även anställda med svenka i andra språk med bra kunskaper inom engelska vilket ger våra kunder möjlighet till goda kommunikationslösningar.

Transportörs/ Ansvarsförsäkring

Skulle olyckan vara framme så har Excellent Moving försäkring som täcker skador vid in/utbärning och  transport. Våra anställda är fullförsäkrade under arbetstid.

Arbetsmiljö

Rätt utrustning på plats är ett alternativ för att minska den manuella hanteringen, när vi kommer till ett arbetsplats ser vi till att vi har all hjälp med oss vi behöver. År 2020 har vi varit kontorlerade och blev godkända av arbetsmiljöverket. 

Ledningssytem

Vår ledningssytem skapar förutsättningar för ett strukturerat arbetssätt och ger excellent moving bättre överblick och kontroll. Vi har byggt ett eget ERP system som hjälper oss att planera, leda, kontrollera, följa upp alla uppdrag. Darför är vi alltid på rätt plats vid rätt tidpukt, har med oss rätt utrustning och anställda som passar uppdraget för ett lyckad utförande.

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT

Hur beställer jag flytten till / från Bromma? Vad är nästa steg?

För att boka vår flyttfirma Stockholm kan börja här på denna sidan, scrolla till toppen av sidan och fyll ut kontaktformuläret. Det som kommer att hända då är att den kommer till en av våra rådgivare som kommer att kontakta dig och ge dig en detaljerat offert och plan över flytten.

Om du tycker att detta är rimligt så säger du ja tack till offerter och därefter kan du förvänta dig att allt sker enligt avtal utan avvikelser.

Pianoflytt Bromma – Kan ni flytta mitt piano/kassaskåp?

Ja, en av våra specialiteter är faktiskt tunghantering. Vi kommer med rätt redskap och rätt bärteknik för att kunna utföra de absolut tyngsta och svåraste lyften. OBS: Det är viktigt att du säger till oss om detta innan så att vi kommer förberedda. Detta är en tjänst som kräver extra energi och specialbemanning. Den är inte en del av våran standard flyttpaket så därför är det alltså viktigt att du nämner detta innan du beställer flyttfiram Bromma.

Vad är bra att tänka på innan flytten?

Det första är att boka in flyttfirma bromma god tid innan. Hos Excellent Moving så fylls tiderna upp väldigt fort och vi uppskattar därför om våra kunder har några veckors framförhållning så att ni kan vara säkra på att ni får en tid. Särskilt viktigt är det i hektiska tider såsom slutet av månaden och efter semestern.

Det är även viktigt att ni ställer undan saker som vi inte ska flytta, det enda som borde finnas på golvet under flytten är flyttlådor, möbler och andra saker som ska med i flyttbilen.

Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta våran kundtjänst som mer än gärna svarar på alla dina funderingar

Flyttfirma Bromma prissvärd flytthjälp

Stockholm generellt

När du flyttar i Stockholmstrakterna så är en fördel våran långa erfarenhet. Vi har utfört hundratals av flyttar i Stockholms alla stadsdelar (Kungsholmen, Norrmalm, Söder, Vasa, Bromma, Enskede, Hägersten osv osv). Det betyder att vi kan alla genvägar och detta leder i sin tur till att din Stockholmsflytt blir både billigare och effektivare.

FAQ

Vanliga frågor och svar – flytt

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om flytten.

Får man låna flyttkartonger?

– Japp, flyttlådor lånar vi ut kostnadfritt, däremot tar vi en avgift för leveransen samt hämtningen. Kan ni komma och hämta kartonger hos oss själva slipper ni den avgiften.

Vi beställnning av packningstjänster erbjuder vi änven lån av garderober för kläder samt tavelkartonger.

Hur lång tid tar en flytt?

Allt berående på volym, lastningsavstånd mellan bilen och porten samt stäckan mallan A och B. 

Vilken tid brukar ni köra igång med flytten?

De flesta flyttar börjar klockan 8 på morgonen på vardagar och klockan 10 på helgdagar och röda dagar. Vi kan även ta in uppdrag i eftermiddag.

Plastar ni in möbler?

Det gör vi! Alltid.

Kan flytt och städ ske samma dag?

Japp, om du flyttar ut på morgonen, då städningen ska ske, ber vi dig att i förväg ha tömt badrum och plockat undan på fönsterbrädorna. På så sätt kan vi börja med städningen av badrummet och putsningen av fönsterna först.

Flyttar ni inom städer?

Japp, det gör vi väldigt ofta.

Sköter ni ansökan om Rut avdraget?

Japp, det gör vi, så det är inget ni behöver tänka på

Hur betalar jag?

Ni får en faktura från oss via mejl eller kivra efter utförd arbete med 10 dagarsbetalningsvillkor. 

Skyddar ni golvet vid inflytt?

Det kan vi absolut göra vi har även en unik golvskydd, men det är inget som ingår i vånliga flyttjänster, kontakta oss på 08-15 11 11 för att få mer info samt priser. 

Kan extra kostnader tillkomma?

Inte om bokar oss till ett timpris.

Vi kan ta de vanligaste orsaker som kan avgöra pristillägget.

1. Ett exepmpel är om volymen är högre än avtalat vid beställning av flytt till ett fastpris.

2. Om avståndsträckan mellan bilen och porten är längre än avtalats på grund av ett byggarbetsplats och vi inte kan parkera nära.

3.Om ni flyttar till ett nybyggt hus och inte har bokat  hisstid och vi inte kan lasta av på grund av en annan flyttfirma lastar av samtidigt.

4.Om hissen har gått sönder, inte på grund av oss och vi behöver bära upp saker. 

Får man skriva på kartonger?

Nej, vi levererar marklappar i samband med kartonger dem får ni skriva på och sedan klista in på lådan.

Flytt tips

Märk dina flyttlådor för att enkelt kunna hitta dem i ditt nya hem när du sorterar. Märk särskilt de lådor som innehåller ömtåliga saker och måste hanteras varsamt. Var uppmärksam på saker som innehåller brandfarliga ämnen, då vissa ämnen inte får transporteras av flyttfirmor detta på grund av allas säkerhet och vissa ämnen ej får handskas med på olämpligt sätt, kan självantända eller läckas ut och förstöra miljö osv.

Vi kan hjälpa dig med allt inom flytt och planering. Vi gör allt ut efter kundens önskemål och hjälper på bästa sätt för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Tänk på vad du vill ha hjälp med, allt? Eller bara delar av den? Du kanske bara behöver flyttstäd eller lite bättre resurser för att transportera vissa föremål och möbler. Vi har transporten, styrkan och resurserna som krävs med den bästa personalen som på ett smidigt sätt gör din flytt lättare!

Flyttfirma Bromma