Flyttfirma Hägersten – Lilljeholmen

Söker du en flyttfirma i Hägersten?

Flyttfirma Hägersten och Liljeholmen

Söker du en flyttfirma i Hägersten? – Du har hittat rätt. Great moving är ett flyttfirma i Stockholm som jobbar med flytt och transporttjänster. Vi lägger stor fokus på kvalité och håller marknadsmässiga priser, kunden får alltid välja mellan tim och fasta priser när vi skickar ett prisförslag. För oss är det väldigt viktigt att flytten går smidigt och effektivt, nöjda kunder ät vårt största mål. Vi ser till att kundens ägodelar kommer till nya adressen hela och hjälper till att placera möbler enligt kundens önskemål. Vissa ömtåliga möbler filtas och plastas redan inne i bohaget som minskar skaderisken, vi har plastöverdrag för t.ex olika typer of soffor och sängar, detta för att inte smutsa ner de saker man helst skulle inte vilja ha några märken på, samtidigt plastöverdrag skyddar mot regn och snö. Våra speciell utrustade som gör det lättare för anställda att utföra jobbet och minskar onödigt lyft upp till 80% av hela arbetet. Med god planering och erfaren personal flytten går som en klocka utan eventuella störningar. Flyttfirma Hägersten – Vi har ett kontor på Vretensborgsvägen 20, välkommen in till oss på besök.

Packning

Behöver ni hjälp med packning i samband med Er flytt? Great moving hjälper er med detta. Vårt personal har stor erfarenhet inom packning för bohag och emballering för väldigt ömtåliga ägodelar. Vi har väldigt bra erbjudanden för flyttkartonger, de är grattis att låna upp till en månad efter flytten, kunder kan få de levererade eller så kan ni komma till vårt kontor i Hägersten och hämta de själva.

Försäkring vid packningen

Försäkringen gäller bara om flyttfirma utför packningen.

Läs mer om Great movingflyttfirma stockholm, Flyttfirma, billigt flyttfirma, flyttfirma stockholm pris, flyttföretag, flytta, flytthjälp stockholm, flytthjälp, ab moving, flyttfirma stockholm priser.
Tryck för att ringa