Flyttfirma Hägersten och Liljeholmen

Söker du en flyttfirma i Hägersten? – Du har hittat rätt. Excellent moving är ett flyttfirma i Stockholm som jobbar med flytt och transporttjänster.

Vi lägger stor fokus på kvalité och håller marknadsmässiga priser, kunden får alltid välja mellan tim och fasta priser när vi skickar ett prisförslag. För oss är det väldigt viktigt att flytten går smidigt och effektivt, nöjda kunder ät vårt största mål

Vad säger våra kunder?

.Jag har fått  Excellentmoving på rekommendation  av några vänner som flyttade till Strängnäs. Är tacksam och är nöjd med deras arbete.

De var punktliga, snabba, noga för att inte skada  möblerna, ärliga och sist men inte minst trevliga. Rekommenderar varmt till alla som vill veta mer om Excellentmoving och speciellt kommer jag att rekommendera till alla mina vänner och bekanta. Tack Excellentmoving för ett bra arbete. Lycka till!

Maro T

Jag har flyttat ett antal gånger i mitt liv. Jag har aldrig förut fått så bra service. Killarna jobbade hela tiden, och bar utan kommentarer.

Jag tyckte att de behövde paus, när de hade jobbat många timmar i sträck, så jag bjöd dem på lite dricka och nån bulle, och de blev otroligt glada för det. De är inte så duktiga på svenska – bara lite, men de kan lite engelska också, och med lite god vilja fungerade det jättebra. Jag anlitar dem gärna igen!

Elisabet B

Detta var första gången jag använde en flyttfirma och jag skulle flytta hela mitt bohag från Stockholm till Göteborg. Jag var nervös, men allt gick väldigt smidigt! Killarna som kom var väldigt vänliga och jobbade stenhårt, och trots att de inte talade så mycket svenska så gick det bra på alla sätt och vis. De höll också kontakten under färden och meddelade när det var cirka en timma kvar till deras ankomst i Göteborg. Jag är jättenöjd – och ska jag flytta långt igen kommer jag ringa dem igen.
Agnes C

Excellent Moving Sweden AB är ett fullserviceföretag inom bohags och företagsflyttar

Det du behöver att veta:

1. Du kan sänka flytt kostnader genom RUT-avdrag 50%. När du beställer flytthjälp har du rätt till rut avdrag upp till 50% av arbetskostnaden. Detta täcker i princip allt förutom flyttmaterial och flyttbilen. Vi hjälper dig från start till slut och förklarar mer än gärna hur RUT-avdraget fungerar. Men det är viktigt att du faktiskt har rätt till upp till 50% rabatt!

Packning

Behöver ni hjälp med packning i samband med Er flytt? Excellent moving hjälper er med detta. Vårt personal har stor erfarenhet inom packning för bohag och emballering för väldigt ömtåliga ägodelar. Vi har väldigt bra erbjudanden för flyttkartonger, de är grattis att låna upp till en månad efter flytten, kunder kan få de levererade eller så kan ni komma till vårt kontor i Hägersten och hämta de själva.

Försäkring vid packningen

Försäkringen gäller bara om flyttfirma utför packningen

Vi tar hand om era saker.

Vi ser till att kundens ägodelar kommer till nya adressen hela och hjälper till att placera möbler enligt kundens önskemål. Vissa ömtåliga möbler filtas och plastas redan inne i bohaget som minskar skaderisken, vi har plastöverdrag för t.ex olika typer of soffor och sängar, detta för att inte smutsa ner de saker man helst skulle inte vilja ha några märken på, samtidigt plastöverdrag skyddar mot regn och snö. Våra speciell utrustade som gör det lättare för anställda att utföra jobbet och minskar onödigt lyft upp till 80% av hela arbetet.

Med god planering och erfaren personal flytten går som en klocka utan eventuella störningar. Flyttfirma Stockholm

Vanliga frågor:

Flyttar ni överallt?

Vi flyttar i överallt i mån om tid. I vissa perioder (oftast i slutet av månaden) så har vi ofta mycket att göra och då kan det vara svårt att tajma in en utlandsflytt exempelvis. Vi har nästan alltid tid för att flytta lokalt i Stockholm & Stockholms förorter.

Ska ni flytta en längre sträcka? Hör gärna av er så ser vi hur vi kan hjälpa till.

Kan ni bistå med flyttstädning?

Vi hjälper er mer än gärna med den sista flyttstädningen. Här är det en riktigt grov, detaljrik flyttstädning som gäller med en 100% nöjdkundgaranti. Garantin innebär att om det är någonting som du eller hyresvärden upplever som dåligt så kommer vi och rättar upp i detta utan extra kostnader. (Obs, detta är extremt ovanligt, händer ungefär på 0.4% av alla flyttstädningar. Men det är en bra garanti som vi hoppas kan skänka dig lite extra trygghet på att arbetet kommer bli gjort med ett extra öga för perfektion)

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på olika källor

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Totalt bohagsflyttar utfördes