Flyttfirma Järfälla – flytthjälp i  hela kommunen

Om du letar flyttfirma Järfälla har du hittat helt rätt. Excellent Moving erbjuder flytthjälp i hela Stockholmsregionen och har lokal närvaro i Järfälla kommun. Oavsett om du ska flytta ifrån Järfälla, om du ska flytta inom eller till kommunen så har vi resurserna att hjälpa dig. Vi är en seriös flyttfirma som följer branschens regler. Hos oss är din flytt i trygga händer!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på de tjänster du behöver!

Upptäck skillnaden mellan bra & utmärkt!

Begär offert  

Step 1 of 4

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på olika källor

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Totalt bohagsflyttar utfördes

Flytta inom, till eller från Järfälla kommun 

Järfälla kommun har en vision att växa med kvalitet fram till år 2030. Den nuvarande befolkningen på strax över 70 000 personer ska växa till hela 100 000 invånare. Med 30 000 nya personer i kommunen kommer behovet av flyttfirmor i Järfälla även det öka. 

Så, grattis till dig som valt att bosätta dig i Järfälla. Med sina stora friluftsområden och närheten till Mälaren, är Järfälla en behaglig plats att bo på. Oavsett om du valt centralorten Jakobsberg eller om det är någon annan del av kommunen som lockat, är flytten ditt första steg. Se därför till att välja en bra flyttfirma Järfälla. Excellent Moving är en aktiv flyttfirma Stockholm och vi genomför många flyttar i Järfälla.

Vi finns även här för dig som väljer att lämna Järfälla för en ny plats, oavsett om det är i Stockholm eller på en annan plats i landet.

Valet mellan en billig flyttfirma Järfälla och en bra

Behöver man verkligen välja mellan en billig flyttfirma Järfälla och en bra? Det är ganska svårt att svara exakt på den frågan, men det finns några saker att se upp med. Om du reagerar på att priset för flyttfirman är väldigt lågt – är det oftast just det. Flyttfirmor som erbjuder sina tjänster under marknadspriset är som regel oseriösa. 

En för billig flyttfirma följer oftast inte svenska lagar, de saknar försäkringar och struntar i att betala för trafiktillstånd för fordonen. Att de inte håller sig till regelboken kanske inte verkar som en stor sak när priset är lågt, men det kan tyvärr kosta dig dyrt under flyttens gång. 

Om du bryr dig om dina möbler och saker bör du välja en seriös flyttfirma Järfälla med bra rykte. Chansa inte på en ny aktör som tar alldeles för lite betalt, särskilt inte om det är till ett rörligt timpris. Ett sådant pris kan nämligen bli riktigt saftigt i slutändan. Anlita istället en seriös flyttfirma som Excellent Moving. Vår erfarenhet är vår styrka och vi är riktigt prisvärda.

Vad kostar flytthjälp Järfälla?

Nu när vi förhoppningsvis övertygat dig om att inte välja den allra billigaste flyttfirman är du säkert nyfiken på vad som är ett vettigt och bra pris för flytt? Många konsumenter har svårt att få en uppfattning om vad en flytt kan tänkas kosta. Risken med att inte veta är att du som kund får betala ett för högt pris för flytt, eller att flyttfirman du valt tar ett för lågt pris per timme och att du i slutändan får betala dyrt för övertiden. 

Vi är därför transparanta med att en Järfälla flytt i runda slängar brukar kosta ungefär 70 kr per kvadratmeter. Det priset är inklusive 50 procent RUT-avdrag på arbetskostnaden. I priset ingår flyttbil och personal.

Hur man kan få ner priset för en flytt

Istället för att välja en allt för billig flyttfirma och sedan bli besviken eller rent av lurad, finns det en hel del saker du kan göra själv för att spara pengar i samband med flytten. Även om vi rekommenderar att lägga ut allt jobb du kan på en flyttfirma är det inte alltid en möjlighet ekonomiskt. Om det är något vi inte tycker att du ska göra själv så är det flyttstädningen. Få saker tar så mycket tid och energi som flyttstädning. Få et pris på din flyttstädning i Stockholm.

Det du däremot kan spara pengar på är att förbereda allting inför flytten så bra du bara kan. Om du packar allt själv istället för att låta flyttfirman göra det åt dig blir flytten billigare. Men, även om det känns som att du sparar in pengar på att göra saker själv kan det i slutändan bli dyrt att låta så mycket tid gå åt. 

Om vi på Excellent Moving verkligen ska rekommendera något som gör flytten billigare så är det att välja ett datum som inte är i anslutning till den sista helgen i månaden. Anledningen är att de flesta flyttar sker under just den tiden och det påverkar priset uppåt. Har du möjlighet att flytta tidigare eller senare än de datumen får du ett mycket mer förmånligt pris.

Flyttfirma Järfälla fast pris

Tidigare var i stort sett alla flyttar enligt modellen kostnad per timme. Numer är det dock många flyttfirmor som går över till fast pris som regel. Excellent Moving anser att ett fast pris är bättre för kunden, och vad som är bra för kunden är i slutändan bra för oss. 

Det är skönt att slippa bli tagen på sängen vad gäller flyttkostnad. Se därför till att göra upp i förväg om vad din flyttfirma Järfälla verkligen tar betalt. Ett timpris flytt Järfälla är förknippat med allt för stor osäkerhet. Det finns tyvärr inga incitament för flyttfirman att bli klara i tid om de tjänar mer på att flytten drar ut på tiden. Vi påstår absolut inte att alla flyttfirmor i Stockholm är oseriösa men tyvärr finns det dem som är det.

Det finns också omständigheter som flyttfirmor i Stockholm inte kan göra något åt. Det är vanligt med långa bilköer och svåra möjligheter till parkering i anslutning till byggnaderna. Krångliga trapphus med spiraltrappor är även det mer regel än undantag i Stockholm, något som även det kan påverka ett timpris i fel riktning.

Kontakta Excellent Moving

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din Järfälla flytt. Det finns inget bättre för oss på Excellent Moving än att få hjälpa människor att installera sig i sina nya hem. Vi vet att det är en stressig process att flytta och vi vill därför se till att din flytt blir till en positiv upplevelse.

Excellent Moving har en kundtjänst med generösa öppettider som välkomnar alla dina frågor. Hör av dig till oss för att få prisuppgift eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök. 

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT