Flyttfirma Sollentuna – få pris på den bästa flyttfirman här.

Att hitta en flyttfirma Sollentuna kan vara som att leta efter en nål i en höstack. Det finns många olika företag som erbjuder flytthjälp och flyttstädning, men hur vet man vilken som är bra? Och vad blir slutpriset? Excellent Moving AB har stor erfarenhet i branschen och är en väletablerad flyttfirma i Stockholm.

Du kan vara säker på att du nu hittat den bästa flytthjälpen, som både är miljövänlig och följer branschens regler!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på de tjänster du behöver!

Seriös flytthjälp i Sollentuna

Vill du vara säker på att hitta en seriös flytthjälp i Sollentuna? Oroa dig inte, vi på Excellent Moving står för kvalitet och trygghet, samtidigt som vi värnar om miljön i alla flyttar vi genomför. Hos oss får du bra kundservice och låga fasta priser utan överraskningar eller tillägg. 

Excellent Moving följer alla de bestämmelser och riktlinjer som tagits fram av Konsumentverket ” Bohag 2010 – allmänna flyttbestämmelser för konsument”. Detta garanterar dig att du hittat en seriös flyttfirma som följer branschens regler. 

Att välja en seriös flyttfirma Stockholm som Excellent Moving innebär att du får en tjänst som följer reglerna för arbetstillstånd och arbetstid, som har tillräckliga försäkringar, som betalar skatt och som kör med bilar som har trafiktillstånd. Detta kan låta som en självklarhet, men det finns många oseriösa företag som gör allt för att hålla priset nere och som gärna tummar på kvalitén. 

Förbered dig gärna genom att läsa igenom bestämmelserna, för att upplysa dig själv om vilka rättigheter och skyldigheter respektive part har. 

Hur mycket kostar en flytt Sollentuna?

Hur mycket det kostar att använda Excellent Moving flyttföretag i Sollentuna beror på ett antal faktorer. Mängden möbler och prylar som ska transporteras är en viktig komponent och baseras oftast på en generell uppskattning utifrån bostadens antal kvadratmeter. Andra saker som spelar roll är hur lång transporten är, hur många flyttgubbar du behöver och om du vill ha hjälp med ned- och uppackning samt montering.

En seriös flyttfirma som Excellent Moving kan redogöra för hur vi tänkt kring priset och vad du själv kan ta dig an för att sänka det. Ju mer du gör själv desto billigare blir det att anlita vår flyttfirma i Sollentuna. Men var inte dumsnål och tänk till lite innan du bestämmer dig för att göra mycket arbete själv. Tid är faktiskt också pengar. Tänk vad du kan använda din dyrbara tid till istället för att flyttstäda och bära tunga möbler. Dessutom kommer din rygg att tacka dig!

Vill du veta hur mycket det kostar att anlita en flyttfirma läs mer här…

Flytt i Sollentuna fast pris eller timpris?

Excellent Moving erbjuder endast fast pris. Detta för att det finns många fler fördelar med ett fast pris jämfört med ett timpris. Många firmor som baserar sina priser på timmar blir ofta osams med kunden. Det problem som ofta uppstår när du väljer timpris vid flytt är att du i slutändan får betala övertidsersättning, för att flyttfirman lagt den uppskattade tidsåtgången för lågt! 

När du anlitar en seriös flyttfirma som Excellent Moving, behöver du inte oroa dig för att det fasta priset ska ligga för högt. Tvärt om, blir priset som allra mest konkurrensutsatt när du får ett ärligt och transparent pris att jämföra med andra flyttfirmor i Sollentuna. Välj flyttfirma med fastpris erbjudanden.

Med ett fast pris kan du vara lugnare än med ett timpris eftersom du vet exakt vad slutpriset kommer att landa på. Det är alltid bättre att veta priset på förhand så att inga obehagliga överraskningar uppstår.

Flyttfirma Sollentuna med RUT-avdrag

Utnyttja fördelen med RUT-avdrag vid flytt. Letar du en flyttfirma Sollentuna med rutavdraget så behöver du inte leta längre. Vi på Excellent Moving erbjuder självklart flyttpris med RUT och gör ansökan till Skatteverket åt dig. Du har rätt till 50 % avdrag av arbetskostnaden (exklusive material och transport). Privatpersoner över 18 år kan ansöka om, och beviljas, en årlig skattereduktion på upp till 25 000 kr. Är du över 65 år dubbleras den summan till 50 000 kr per år.

Fördelar med att använda flyttfirma jämfört med att flytta själv

Om detta inte är din första flytt är du säkert helt medveten om att en flytt aldrig blir så lätt som man tänkt. Att sköta flytten och flyttstädningen själv kan i slutändan bli riktigt dyrt. Jämför bara tidsåtgången med hur många timmar du kunde ha jobbat eller gjort roligare saker istället. För att inte tala om hur trött man blir i både kropp och knopp efter en flytt. 

Har du redan flyttat själv en gång, gör du inte gärna det igen. Speciellt inte när du ser hur Excellent Moving verkligen är. 

Begär offert på flytt i Sollentuna

Oavsett om du ska flytta till en nybyggd villa i Häggvik, din drömlägenhet på Järvafältet eller kanske ditt första boende i Helenelund, är det alltid en bra att först ta in en offert. Genom vårt enkla formulär här intill kan du fylla i alla dina uppgifter och snabbt få svar från oss med ett prisförslag. 

Du förbinder dig inte till att anlita Excellent Moving för att du begär offert av oss. Vi välkomnar dig att jämföra olika flytthjälp i Sollentuna om du så önskar. Vi kan dock garantera dig att ingen utför din flytt så tidseffektivt, skonsamt och prisvärt som vi gör.

Var så ärlig som möjligt när du anger alla faktorer i formuläret här bredvid, så får du den bästa offerten. Glöm inte att informera oss om det finns särskilda omständigheter kring just ditt boende. Det kan vara garage eller svåråtkomliga förrådsutrymmen på vind eller i källare, eller extra tunga möbler över 100 kg.

Hur går det till att hitta flyttfirma Sollentuna billigt?

För att hitta en flyttfirma i Sollentuna billigt är det enda du behöver göra att fylla i dina uppgifter i formuläret här intill. Skriv in alla viktiga uppgifter kring flytten; så som din nuvarande och blivande adress, antalet kvadratmeter du bor på nu, vilket datum du planerar att flytta och om du vill boka några kringtjänster. Du behöver även informera oss om du har några särskilda önskemål. 

Att flytta är energikrävande nog som det är, låt därför Excellent Moving hjälpa dig att genomföra din flytt så billigt och smidigt som möjligt!

Flyttfitrma i sollentuna

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på olika källor

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Totalt bohagsflyttar utfördes