Pianoflytt / Tunghantering

Flytta Piano Stockholm

Tunghantering / Pianoflytt i Stockholm


Vi på Great Moving har med många års erfarenhet av tunghantering den utrustning som krävs för att kunna flytta ett piano på ett säkert sätt. Kontakta oss för att få hjälp med er pianotransport eller flytt av andra tunga och otympliga föremål.

En pianoflytt kan orsaka stora problem för de flesta. Det krävs kunskap, erfarenhet och framförallt rätt verktyg för att kunna flytta tunga och otympliga pianon. Ett piano är för många en kär ägodel och därför kan det vara en fördel att anlita professionell hjälpa vid pianoflytt.

Skräcken uppstår oftast när man som oerfaren lekman inser att pianot inte går in i hissen utan man måste därför ta sig ner via trapporna. Det kan dessutom vara farligt att flytta en stor och tung pjäs utan rätt kunskap och verktyg. Skador på både person och egendom uppstår lätt då lekmän försöker utföra uppgifter man inte är vana vid att utföra, som exempelvis tunghantering.

Greatmoving har lång erfarenhet av att flytta pianon, flyglar och orglar på ett säkert sätt. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag som är i behov av hjälp att flytta tunga föremål från a till b. Det kan vara flytt från ett rum till ett annat eller flytt till en annan adress. Vi ser till att flytten, vare sig den är kort eller lång, utförs på korrekt sätt. Allt för att undvika skador på personer, föremål och inventarier såsom golv och väggar.

För att veta mer om pris för pianotransport  så kan du kontakta oss så gör vi en plan tillsammans inför flytten.

Tunghantering

Även om vi speciellt inriktade på pianoflytt så självklart flyttar vi andra tunga föremål, om du har till exempel ett kassaskåp, värmepump, kassaskåp, vapenskåp eller något annat liknade tungt föremål som känns skrämmande att ge sig på själv. Vi fixar med transport ifall du ska flytta det från en plats till ett annat eller om du bara ska flytta det i hemmet.

Tunga föremål känns inte bara skrämmande utan kan också ge personskador, rätt transport eller kan inte ens rubbas på egen hand utan de rätta verktygen. Vi är utrustade med de bästa verktygen, styrkan och kunskapen som krävs för just tunghantering. Det är tungt bökigt och otympligt men va lugn vi fixar det åt dig, våra medarbetare har både erfarenhet och den fysiska styrkan som krävs. Det ska inte vara jobbigt att flytta något så låt oss hjälpa dig på ett smidigt sätt så det verkligen blir gjort.

Vi anpassar allt efter varje unik flyt, det kanske bara krävs styrkan? Vi tar alla uppdrag stor som liten. Det är rätt utrustning och rätt personal som är nyckeln och den har vi. Var inte rädd för att be om hjälp, hör av dig till oss för att vi ska hjälpa dig med en plan och kommer vi överens om ett pris! Självklart gör vi föremålet klart inför den eventuella flytten med plast eller emballeras för att skydda dem på bästa möjliga sätt.

Priser

Skicka ett mail till info@excellentmoving.se eller ring oss på telefon 072 94 99 991 så berättar vi mer om våra resurser. Våra medarbetare har erfarenhet, kunskapen och utbildningen om det här med tunghantering därför försäkrar vi om att dina tillhörigheter kommer fram hela och oskadda till platsen. Utefter föremålet och situationen, bedömer vi hur många vi måste vara på plats och vilka verktyg samt transporter vi behöver för att utföra uppdraget. Vi planerar efter enskilt fall med största möjliga säkerhet. Detta har vi gjort förr och enklare än så ska inte en flytt av ett tungt eller flera tunga föremål bli!

Tryck för att ringa