Flyttfirma TĂ€by – vi Ă€r en seriös flytthjĂ€lp norr om Stockholm

PÄ jakt efter en seriös flyttfirma TÀby? Excellent Moving Àr ditt bÀsta alternativ. Vi Àr en mycket prisvÀrd och vÀlrenommerad flytthjÀlp i Stockholm. Hos oss Àr ditt bohag och saker i goda hÀnder. Vi Àr snabba och effektiva, samtidigt som vi med största noggrannhet ser till att allt i din flytt kommer fram som det ska. Tveka inte att höra av dig till oss för en prisoffert!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert pÄ de tjÀnster du behöver!

Ring 08-15 11 11.

 

Vad kostar en flyttfirma TĂ€by?

Det krÀvs en ganska grov uppskattning för att kunna ge ett pris mellan tummen och pekfingret pÄ vad en flyttfirma kostar. Anledningen Àr att det finns sÄ mÄnga parametrar som pÄverkar kostnaden. Det Àr framförallt hur stort du bor i din nuvarande bostad som avgör priset, men Àven hur lÄngt du ska flytta och vilka kringtjÀnster du vÀljer att boka.

Det kan Àven finnas sÀrskilda omstÀndigheter som gör att priset blir dyrare eller billigare. En stor faktor som pÄverkar priset Àr nÀr i tid du flyttar. De flesta flyttfirmor i Stockholm Àr ordentligt uppbokade i samband med mÄnadsskifte, eftersom de flesta flyttarna sker just dÄ. Det kan Àven vara sÄ att kostnaden blir högre om du har sÀrskilt tunga möbler, eller om bostaden Àr mycket svÄrÄtkomlig.

Excellent Moving erbjuder alltid förmÄnliga paketpris för flytt och flyttstÀd. Du kan Àven lÀgga till extratjÀnster som passar dina behov. Vi hjÀlper dig med allt frÄn packning och montering till borttransport av gammalt brÄte. För oss Àr ingen flytt för svÄr, vi tar oss an alla flyttar med samma energi. Hör av dig för en specifik prisoffert.

Att bo och leva i TĂ€by kommun

Kanske Àr du pÄ vÀg till ditt nya boende i TÀby Kyrkby eller har du precis vunnit budgivningen pÄ din drömlÀgenhet i TÀby Centrum? Oavsett var du vÀljer att slÄ ner dina bopÄlar har TÀby kommun nÄgot spÀnnande att erbjuda. En kort resa med pendeln och du Àr framme i Stockholm innerstad. HÀr har du Àven nÀrheten till skÀrgÄrden med Sveriges största smÄbÄtshamnar och vackra gröna naturomrÄden. 

Med sina cirka 70 000 invĂ„nare har kommunen vuxit snabbt. FrĂ„n 50-talet har medborgarantalet mer Ă€n femdubblats! Nya stadsdelar vĂ€xer stĂ€ndigt fram. Det senaste projektet Ă€r TĂ€by Park dĂ€r det planeras att byggas 6 000 bostĂ€der pĂ„ TĂ€by Galopps gamla mark. Även i Roslags-NĂ€sby kommer cirka 1 500 bostĂ€der att vĂ€xa fram, mĂ„nga av dem med vĂ€xthus pĂ„ taket!

TÀby Àr verkligen fantastiskt att bo i, men vi vÀlkomnar sjÀlvklart Àven dig som Àr pÄ vÀg ifrÄn kommunen. Excellent Moving flyttfirma i TÀby finns dÀr för dig oavsett val av bostadsomrÄde!

Varför inte vÀlja billig flytthjÀlp TÀby?

Det kan vara otroligt lockande att vÀlja en billig flytthjÀlp i TÀby. Vi förstÄr dig. Det Àr dyrt att flytta och det Àr ingen rolig sak att lÀgga pengar pÄ flyttfirma. Kanske vill du spara in nÄgra hundralappar som du kan lÀgga pÄ inredning pÄ det nya stÀllet?

Vi ber dig dÄ att tÀnka till en extra gÄng. Att anlita en billig flyttfirma TÀby kan i slutÀnden bli mycket dyrt och de dÀr fina Georg Jensen ljusstakarna du tÀnkt köpa till nya bostaden kanske fÄr vÀnta lite. 

TyvÀrr Àr det sÄ att det finns mÄnga oseriösa flyttfirmor i Stockholm. Det höga trycket pÄ flytt-tjÀnster lockar till sig skojare som vill ha en del av kakan. Excellent Moving har sett detta hÀnda gÄng pÄ gÄng och vill dÀrför varna dig. Anlita inte en oseriös flytthjÀlp! Vad som i slutÀndan nÀstan alltid sker Àr att priset skjuter i höjden eller att dina saker förstörs i flytten. 

Flera av dessa firmor kör utan trafiktillstÄnd, vilket innebÀr att dina saker inte alls Àr försÀkrade under flytten. Om nÄgot hÀnder, exempelvis en olycka pÄ vÀgen, Àr det du som sjÀlv mÄste ersÀtta dina möbler och prylar. De betalar inte heller vita löner till sina anstÀllda, vilket gör att du inte kan utnyttja nÄgot RUT-avdrag för flytten. 

Betala dÄ hellre lite mer och fÄ en seriös flyttfirma TÀby! Excellent Moving finns hÀr för dig och dina saker Àr i trygga försÀkrade hÀnder under hela flytten. 

Förberedelse inför flytt TÀby

HÀr kommer nÄgra goda rÄd för dig som ska flytta i TÀby, eller nÄgon annanstans. Vi rekommenderar att du gör upp en flyttplan. SÄ hÀr kan en sÄdan se ut:

  1. Boka flyttfirma TÀby. SÄ fort du vet vilket flyttdatum som gÀller bör du skynda dig att boka upp oss pÄ Excellent Moving direkt. Vi blir snabbt fullbokade och rekommenderar att du Àr ute i god tid.
  2. Gör en utrensning. Detta Àr Àven nÄgot som behöver göras i god tid före flytten. Börja i förrÄd, kÀllare och vindsutrymme. Fundera över vad du verkligen behöver ta med dig i flytten och slÀng, sÀlj eller skÀnk resten.
  3. Skaffa flyttkartonger. NÄgon vecka innan flytten kan du redan hÀmta eller köpa flyttkartonger. Hör av dig till oss sÄ hjÀlper vi dig med detta. Fördelen med att ha flyttkartongerna tillgÀngliga under en lÀngre period Àr att du kan ta packningen pö om pö. PÄ sÄ sÀtt kÀnns det inte lika övervÀldigande att flytta. Numrera och mÀrk flyttkartongerna utifrÄn rum och anvÀndningsomrÄde.
  4. Planera för belysning. TÀnk pÄ att nÄgon form av belysning mÄste sitta kvar till sist. Detta för att du eller en stÀdfirma ska kunna genomföra flyttstÀdningen. Det Àr dessutom svÄrt att famla runt i mörkret och försöka flytta. Du kan Àven vÀlja att köpa billiga glödlampor med sladd pÄ exempelvis Clas Ohlson. 
  5. VÀrdesaker separat. Alla dyrbara ting som du Àr extra rÀdd om bör du sjÀlv flytta. Det gÀller framförallt klockor, smycken, kameror, smÄelektronik och andra vÀrdesaker. Excellent Moving Àr en seriös flyttfirma TÀby och vi tar god hand om dina vÀrdefulla saker, men vi rekommenderar ÀndÄ att du flyttar mindre vÀrdesaker sjÀlv.

Kontakta Excellent Moving flytthjÀlp redan idag

Nu har du fÄtt nÄgra tips och rÄd kring din TÀby flytt. SÄ fort du Àr redo att fatta ett beslut om flyttfirma TÀby finns vi hÀr för dig. Med mÄnga Är i branschen och stor noggrannhet ser vi till att din flyttupplevelse blir precis sÄ bra som du förtjÀnar. Luta dig tillbaka och lÄt oss göra det tunga jobbet medan du fokuserar pÄ planerna kring ditt nya boende. 

Hör av dig per telefon eller via formulÀret hÀr intill för att fÄ en prisuppgift eller för att fÄ svar pÄ eventuella frÄgor. VÀlkommen till Excellent Moving!

 

flyttfirma TĂ€by
Tryck för att ringa