Flyttfirma Täby – vi är en seriös flytthjälp norr om Stockholm

På jakt efter en seriös flyttfirma Täby? Excellent Moving är ditt bästa alternativ. Vi är en mycket prisvärd och välrenommerad flytthjälp i Stockholm. Hos oss är ditt bohag och saker i goda händer. Vi är snabba och effektiva, samtidigt som vi med största noggrannhet ser till att allt i din flytt kommer fram som det ska. Tveka inte att höra av dig till oss för en prisoffert!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på de tjänster du behöver!

Ring 08-15 11 11.

Vad kostar en flyttfirma Täby?

Det krävs en ganska grov uppskattning för att kunna ge ett pris mellan tummen och pekfingret på vad en flyttfirma kostar. Anledningen är att det finns så många parametrar som påverkar kostnaden. Det är framförallt hur stort du bor i din nuvarande bostad som avgör priset, men även hur långt du ska flytta och vilka kringtjänster du väljer att boka.

Det kan även finnas särskilda omständigheter som gör att priset blir dyrare eller billigare. En stor faktor som påverkar priset är när i tid du flyttar. De flesta flyttfirmor i Stockholm är ordentligt uppbokade i samband med månadsskifte, eftersom de flesta flyttarna sker just då. Det kan även vara så att kostnaden blir högre om du har särskilt tunga möbler, eller om bostaden är mycket svåråtkomlig.

Excellent Moving erbjuder alltid förmånliga paketpris för flytt och flyttstäd. Du kan även lägga till extratjänster som passar dina behov. Vi hjälper dig med allt från packning och montering till borttransport av gammalt bråte. För oss är ingen flytt för svår, vi tar oss an alla flyttar med samma energi. Hör av dig för en specifik prisoffert.

Att bo och leva i Täby kommun

Kanske är du på väg till ditt nya boende i Täby Kyrkby eller har du precis vunnit budgivningen på din drömlägenhet i Täby Centrum? Oavsett var du väljer att slå ner dina bopålar har Täby kommun något spännande att erbjuda. En kort resa med pendeln och du är framme i Stockholm innerstad. Här har du även närheten till skärgården med Sveriges största småbåtshamnar och vackra gröna naturområden. 

Med sina cirka 70 000 invånare har kommunen vuxit snabbt. Från 50-talet har medborgarantalet mer än femdubblats! Nya stadsdelar växer ständigt fram. Det senaste projektet är Täby Park där det planeras att byggas 6 000 bostäder på Täby Galopps gamla mark. Även i Roslags-Näsby kommer cirka 1 500 bostäder att växa fram, många av dem med växthus på taket!

Täby är verkligen fantastiskt att bo i, men vi välkomnar självklart även dig som är på väg ifrån kommunen. Excellent Moving flyttfirma i Täby finns där för dig oavsett val av bostadsområde!

Varför inte välja billig flytthjälp Täby?

Det kan vara otroligt lockande att välja en billig flytthjälp i Täby. Vi förstår dig. Det är dyrt att flytta och det är ingen rolig sak att lägga pengar på flyttfirma. Kanske vill du spara in några hundralappar som du kan lägga på inredning på det nya stället?

Vi ber dig då att tänka till en extra gång. Att anlita en billig flyttfirma Täby kan i slutänden bli mycket dyrt och de där fina Georg Jensen ljusstakarna du tänkt köpa till nya bostaden kanske får vänta lite. 

Tyvärr är det så att det finns många oseriösa flyttfirmor i Stockholm. Det höga trycket på flytt-tjänster lockar till sig skojare som vill ha en del av kakan. Excellent Moving har sett detta hända gång på gång och vill därför varna dig. Anlita inte en oseriös flytthjälp! Vad som i slutändan nästan alltid sker är att priset skjuter i höjden eller att dina saker förstörs i flytten. 

Flera av dessa firmor kör utan trafiktillstånd, vilket innebär att dina saker inte alls är försäkrade under flytten. Om något händer, exempelvis en olycka på vägen, är det du som själv måste ersätta dina möbler och prylar. De betalar inte heller vita löner till sina anställda, vilket gör att du inte kan utnyttja något RUT-avdrag för flytten. 

Betala då hellre lite mer och få en seriös flyttfirma Täby! Excellent Moving finns här för dig och dina saker är i trygga försäkrade händer under hela flytten. 

Förberedelse inför flytt Täby

Här kommer några goda råd för dig som ska flytta i Täby, eller någon annanstans. Vi rekommenderar att du gör upp en flyttplan. Så här kan en sådan se ut:

  1. Boka flyttfirma Täby. Så fort du vet vilket flyttdatum som gäller bör du skynda dig att boka upp oss på Excellent Moving direkt. Vi blir snabbt fullbokade och rekommenderar att du är ute i god tid.
  2. Gör en utrensning. Detta är även något som behöver göras i god tid före flytten. Börja i förråd, källare och vindsutrymme. Fundera över vad du verkligen behöver ta med dig i flytten och släng, sälj eller skänk resten.
  3. Skaffa flyttkartonger. Någon vecka innan flytten kan du redan hämta eller köpa flyttkartonger. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med detta. Fördelen med att ha flyttkartongerna tillgängliga under en längre period är att du kan ta packningen pö om pö. På så sätt känns det inte lika överväldigande att flytta. Numrera och märk flyttkartongerna utifrån rum och användningsområde.
  4. Planera för belysning. Tänk på att någon form av belysning måste sitta kvar till sist. Detta för att du eller en städfirma ska kunna genomföra flyttstädningen. Det är dessutom svårt att famla runt i mörkret och försöka flytta. Du kan även välja att köpa billiga glödlampor med sladd på exempelvis Clas Ohlson. 
  5. Värdesaker separat. Alla dyrbara ting som du är extra rädd om bör du själv flytta. Det gäller framförallt klockor, smycken, kameror, småelektronik och andra värdesaker. Excellent Moving är en seriös flyttfirma Täby och vi tar god hand om dina värdefulla saker, men vi rekommenderar ändå att du flyttar mindre värdesaker själv.

Kontakta Excellent Moving flytthjälp redan idag

Nu har du fått några tips och råd kring din Täby flytt. Så fort du är redo att fatta ett beslut om flyttfirma Täby finns vi här för dig. Med många år i branschen och stor noggrannhet ser vi till att din flyttupplevelse blir precis så bra som du förtjänar. Luta dig tillbaka och låt oss göra det tunga jobbet medan du fokuserar på planerna kring ditt nya boende. 

Hör av dig per telefon eller via formuläret här intill för att få en prisuppgift eller för att få svar på eventuella frågor. Välkommen till Excellent Moving!

 

flyttfirma Täby