Flyttfirma Stockholm - Flytthjälp med Excellent - har alla tillstånd

Flyttfirma Stockholm med alla tillstånd .

En av de största utmaningarna med att hitta en flyttfirma Stockholm är att det är svårt att veta vilken som gör ett bra jobb. Kanske har du hört skräckhistorier eller har egna dåliga erfarenheter av flyttar som gått helt fel?

Vi på Excellent Moving har lång erfarenhet av flytthjälp Stockholm och tar oss an varje uppdrag med största noggrannhet och entusiasm. Hör av dig till oss så ger vi dig information och prisförslag.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på de tjänster du behöver!

Flyttfirma i Stockholm som tar hand om dina möbler

Excellent Moving är en en flyttfirma i Stockholm som använder sig av teknologiska hjälpmedel för att alltid ta den kortaste vägen mellan adresserna.

Våra chaufförer är upplärda och använder sig av ecodriving, vi arbetar kontinuerligt för att minska miljöpåverkan.

Vilka tjänser erbjuder vi?

Hos oss hittar du bred rad av tjänster och ser till att ha rätt resurser för att utföra jobbet, både stort och smått. E-Moving hjälper som sagt till med allt och vill du vara helt säker på att allt kommer helt till ditt nya hem så låt oss även packa, då kan vi garantera att det är helt. – Det är ju även det tråkigaste, eller hur? Men vill du packa själv så har vi materialet som du behöver som vi även kan köra ut innan det är dags att flytta!

 

Slänga eller sälja?

Har du saker att slänga eller sälja tar vi tar hand och återvinner dina saker, eftersom vi tänker på miljön. I ditt nya hem kan vi även hjälpa till med uppsättning och montering, perfekt för dig som flyttar ensam och behöver en extra hand.

– Allt för att underlätta!

Vår erfarenhet

Många år på nacken och vet hur man planlägger en vällyckad flytt, ta gärna kontakt med oss för rådgivning och planering. Vi eftersträvar god kundkontakt och vill göra flytten mindre stressigt för att du ska istället se fram emot en flytt och inte avskräckas från den.

Tveka inte att kontakta oss! Nu har du hittat en pålitlig flyttfirma och vi hoppas att vi ses!

– Vi gör en kostnadsfri besiktning och lämnar sedan en offert!

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.
Läs mer

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Försäkring

Försäkringsbrev
Läs mer

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Omtyckta av många.. väldigt många faktiskt!

Omdömen

Vad säger våra kunder?

antal personer har skrivit omdömen om oss på Reco.se

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Antal bohagsflyttar utförs under 2021

Flytthjälp till ett fast pris

Det finns många fördelar med ett fast pris. Visst kan det vara trevligt med överraskningar, men vem gillar att bli tagen på sängen när det gäller pengar?

Genom att i förväg komma överens om ett flyttfirma Stockholm fast pris kan du vara säker på att inga otrevliga överraskningar uppstår.

Att anlita en flyttfirma i Stockoholm till ett timpris.

Timpris innebär allt för stora risker. Vad finns det egentligen för incitament för flyttföretaget att jobba på om de får betalt per timme?

Svaret är att det inte finns någon anledning för dem att bli klara snabbt. Inte alla flyttfirmor i Stockholm är oseriösa och inte gör vad de kan för att sköta flytten effektivt, men det finns tyvärr dem som inte bryr sig.

Sedan finns det faktorer som en flyttfirma i Stockholm inte kan rå på. Vad händer exempelvis om flyttbilen fastnar i en bilkö i Stockholm? Då tickar priset på, utan att du kan göra någonting.

Packning

Vi tillhandahåller flyttkartonger, klädgarderober, tavelkartong och packpapper som ni kan hyra eller köpa vid flytt. Allt det som behövs för att flytta så du behöver inte springa runt och leta flyttkartonger eller material till att packa dina saker. Vi har resurserna och materialet som krävs på ett och samma ställe! Vi erbjuder även utkörning när ni vill ha materialet inför eran flytt.

Vi hjälper självklart till med nedpackning på så sätt så kan vi verkligen garantera att det som ska flyttas är helt och att det packas på rätt sätt. Ibland är det skönt att slippa packningen, därför kan ni anlita oss istället för det.

Vi utför packning helt eller delvis. En del kunder vill enbart ha hjälp med packning av glas och porslin. Ni bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha med packningen. Packning utförs oftast dag innan flytt. Vid större och tyngre möbler så paketerar vi det iallafall för att det ska garanteras att det inte förstörs i en flyt.

Det är oftast så att något går sönder när man flyttar eller något blir repigt eller något försvinner. Vi hjälper dig med allt det där för att alla dina saker ska komma till ditt nya hem oskadade.

Överlåt det till oss så hjälper vi dig!

Flyttfirma i Stockholm som passar dig bäst

Alla flyttfirmor Stockholm som är verksamma på olika sätt. Även om konkurrensen är stor, är även efterfrågan riktigt omfattande. Ungefär 40 000 personer flyttar till Stockholm och lika många flyttar ifrån kommunen. Då har vi inte räknat med dem som flyttar inom Stockholm.

Vad ska man då tänka på när man väljer flyttfirma Stockholm? Det viktigaste är att välja en flytthjälp som har stor erfarenhet i branschen och som är seriösa. Tyvärr många flyttföretag där ute som inte betalar skatt, som slarvar med försäkringar och som inte följer arbetsmarknadens regler. Flyttfirma excellet moving är ett starkt växande företag som utför flytt Stockholm. När du anlitar oss kan du luta dig tillbaka och njuta av att flytta istället för att det ska bli en ångestladdad upplevelse.

Att tänka på vid flytt

När du ska flytta inom, till eller från Stockholm bör du ha i åtanke att Stockholm är en storstadsregion. Det innebär att efterfrågan på flytthjälp Stockholm är mycket stor. Ofta så är vi uppbokade i flera veckor, speciellt i högsäsong. Ska du flytta i den här regionen är det därför bra att boka flytt Stockholm i god tid. Högsäsong för flyttfirmor är direkt efter sommaren och vid varje månadsskifte.

Läs mer om vad man behöver tänka på vid flytt. 

Det kan vara svårt för flyttbilen att hitta en plats att parkera och avståndssträkan blir länge vilet leder till att utförandet tar längre tid. Vi rekommenderar att kontakta oss om gångsträkan från bilen till portdörren är länge en 25 meter.  

En annan aspekt av flytten är hur det ser ut med hiss och trappor. Många hus i Stockholm är äldre och har begränsade möjligheter till logistik. Hissarna är trånga och det är mycket vanligt med spiraltrappor. Dessutom är husen högre, med många trappor som möbler och resten av bohaget ska förflyttas i.

Excellent Moving är vana vid alla typer av flyttförhållanden. Våra anställda är duktiga på att anpassa sig utifrån situation och plats. När du anlitar oss för att genomföra en flytt Stockholm vet du att inga hinder är för svåra. Hör av dig om du har frågor kring din flytt så svarar vår kundtjänst gärna på dina frågor.

Prisvärd flytthjälp

Vad kostar det då att anlita en flyttfirma Stockholm?

Den viktigaste aspekten som påverkar priset är hur stort du bor. Anledningen till varför detta är så avgörande är att det ger flyttfirman en uppfattning om hur stort bohaget är. Med bohag menas allt det som finns innanför bostadens väggar och som ska flyttas (prylar, möbler etc).

Kontakta oss på Excellent Moving för att få ett exakt pris för din flytt i Stockholm, för just den tiden du ska flytta och utifrån dina förutsättningar.

Anlita ej en billig flyttfirma

En billig flyttfirma innebär inte per se en dålig flyttfirma, men ett alldeles för lågt pris bör väcka en varningssignal hos dig. Oseriösa företag som endast konkurrerar med priset, och inte med kvaliteten, är inte att rekommendera. Tyvärr blir dessa företag allt fler i branschen och antalet kunder som får en dålig flyttupplevelse ökar därefter.

Vad kan hända om man anlitar en allt för billig flyttfirma? Risken är att de har sönder dina saker och saknar försäkring. En annan vanlig konsekvens av att använda oseriös flytthjälp Stockholm är att de kanske inte alls levererar i tid. Har du då ett rörligt pris per timme, kan affären sluta långt mycket dyrare än vad det var tänkt.

Låt oss på Excellent Moving ta hand om din flytt. Kan vi kalla oss en billig flyttfirma? Nej, vi är prisvärda och tummar aldrig på kvalitén. Lägg din flytt Stockholm tryggt i våra händer och vi lovar dig att du kommer att vara nöjd med både pris och genomförande.

Vad du kan göra för att få billigare flytthjälp Stockholm

En hel del saker du själv kan göra för att dra ner på priset och få ett billigare flytthjälp Stockholm pris. Ju mer i flytten du gör själv, desto billigare blir det. Om du vill anlita någon för att packa ner och packa upp, tillkommer detta i flyttpriset. Likaså om du vill att en flyttfirma eller städföretag utför flyttstädningen. Trots att du kan spara in pengar på att dra ner på olika tjänster kan det i slutändan bli dyrare för dig. Kom ihåg att tid är pengar, särskilt i pressade situationer som flyttar. Vill du veta vad kostar flyttstädning läs mer i vårt artikel ”flyttstädning pris”

Utöver det är när i tiden du flyttar en ganska stor prispåverkare. Har du möjlighet att flytta på en vardag som inte är i direkt anslutning till ett månadsskifte? Då kan du få ett mycket bättre flyttfirma Stockholm pris.

Bohagsflytt i Stockholm

Ska du flytta till andra sidan stan eller flytta till en annan stad? Kanske bara flytta hälften av möblerna till en annan bostad?

Vi på Excellent Moving kan hjälpa dig med flytten, vi har professionella medarbetare som sörjer för att flytten utförs på ett rätt, snabbt och smidigt sätt! Låt oss hjälpa dig med det som är stressigt i en flytt, inget uppdrag är för litet eller för stort.

Vi hjälper till med allt vad en flytt innebär och du behöver i princip inte göra något. Så som montering, flyttstädning, flytthjälp, packning och mycket mer. Du bestämmer allt även vart allt ska stå så ett bra samarbete gör att det blir ett smidigt jobb.

Din tid är lika värdefull som vår och vi är därför alltid på plats på avtalad tid. Vårt mål är att ha nöjda kunder.

Vårt team har lång erfarenhet i flyttbranschen och är vana att jobba tillsammans, med dig så har vi ett gott samarbete och där med kommer flytt processen att bli mer effektiv och den totala kostnaden kommer vara lägre.

Excellent Moving använder sig av teknologiska hjälpmedel för att alltid ta den kortaste vägen mellan adresserna. Våra chaufförer är upplärda och använder sig av ecodriving, vi arbetar kontinuerligt för att minska miljöpåverkan.

Eftersom vi kan göra det mesta och har ganska många och breda tjänster som vi kan erbjuda betyder det att vi har bra resursen och kan göra det mesta, både stort och smått.

Vi har mycket resursen och en bra arbetskraft som ska göra att det går så smidigt som möjligt. Vi hjälper som sagt till med allt och vill du vara helt säker på att allt kommer helt till ditt nya hem så låt oss även packa, då kan vi garantera att det är helt. Det är ju även det träligaste eller hur?

Men vill du packa själv så har vi materialet som du behöver som vi även kan köra ut innan det är dags att flytta!

Har du saker att slänga eller sälja tar vi tar hand och återvinner dina saker, eftersom vi tänker på miljön. I ditt nya hem kan vi även hjälpa till med uppsättning och montering, perfekt för dig som flyttar ensam och behöver en extra hand. Allt för att underlätta!

Vi har många år på nacken och vet hur man planlägger en vällyckad flytt, ta gärna kontakt med oss för rådgivning och planering. Vi vill ha god kundkontakt som är lite mindre stressade och ska se fram emot en flytt istället för att avskräckas ifrån den. Det ska inte vara svårt att flytta och att du är själv ska inte vara ett problem det är därför vi finns där hjälpen behövs och att göra din flytt smidig.

Montering

Du kanske flyttar själv och behöver hjälp med små detaljerna som slutför allt med du måste ha hjälp! Vi kan hjälpa till med montering, demontering av möbler, tavelupphängning, gardinupphängning och annat du behöver hjälp med i samband med flytten.

Vid en flytt kan många frågetecken uppstå och då finns vi där för att hjälpa dig. Det kan va krångligt att flytta och många möbler som ibland måste nedmonteras för att fraktas på bästa sätt, eller så kanske du har köpt nya som är krångliga att sätta upp? Eller du kanske bara vill ha tid för annat då hjälper vi dig med allt vad som krävs för att du ska komma till rätta i ditt nya hem och du ska avlastas så mycket som möjligt. En flytt är stressigt nog!

Vid flytt

Märk dina flyttlådor för att enkelt kunna hitta dem i ditt nya hem när du sorterar. Märk särskilt de lådor som innehåller ömtåliga saker och måste hanteras varsamt. Var uppmärksam på saker som innehåller brandfarliga ämnen, då vissa ämnen inte får transporteras av flyttfirmor detta på grund av allas säkerhet och vissa ämnen ej får handskas med på olämpligt sätt, kan självantända eller läckas ut och förstöra miljö osv.

Vi kan hjälpa dig med allt inom flytt och planering. Vi gör allt ut efter kundens önskemål och hjälper på bästa sätt för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Tänk på vad du vill ha hjälp med, allt? Eller bara delar av den? Du kanske bara behöver flyttstäd eller lite bättre resurser för att transportera vissa föremål och möbler. Vi har transporten, styrkan och resurserna som krävs med den bästa personalen som på ett smidigt sätt gör din flytt lättare!