fbpx

Flyttfirma Stockholm med alla tillstånd .

En av de största utmaningarna med att hitta en flyttfirma Stockholm är att det är svårt att veta vilken som gör ett bra jobb. Kanske har du hört skräckhistorier eller har egna dåliga erfarenheter av flyttar som gått helt fel?

Vi på Excellent Moving har lång erfarenhet av flytthjälp Stockholm och tar oss an varje uppdrag med största noggrannhet och entusiasm. Hör av dig till oss så ger vi dig information och prisförslag.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på de tjänster du behöver!

Flyttfirma i Stockholm som tar hand om dina möbler

Excellent Moving är en en flyttfirma i Stockholm som använder sig av teknologiska hjälpmedel för att alltid ta den kortaste vägen mellan adresserna.

Våra chaufförer är upplärda och använder sig av ecodriving, vi arbetar kontinuerligt för att minska miljöpåverkan.

Excellent Moving är vana vid alla typer av flyttförhållanden. Våra anställda är duktiga på att anpassa sig utifrån situation och plats. När du anlitar oss för att genomföra en flytt Stockholm vet du att inga hinder är för svåra. Hör av dig om du har frågor kring din flytt så svarar vår kundtjänst gärna på dina frågor.

Vilka tjänser erbjuder vi?

Hos oss hittar du bred rad av tjänster och ser till att ha rätt resurser för att utföra jobbet, både stort och smått. Vi är den bästa flyttfirma i Stockholm hjälper som sagt till med allt och vill du vara helt säker på att allt kommer helt till ditt nya hem så låt oss även packa, då kan vi garantera att det är helt. – Det är ju även det tråkigaste, eller hur? Men vill du packa själv så har vi materialet som du behöver som vi även kan köra ut innan det är dags att flytta!

 

Slänga eller sälja?

Har du saker att slänga eller sälja tar vi tar hand och återvinner dina saker, eftersom vi tänker på miljön. I ditt nya hem kan vi även hjälpa till med uppsättning och montering, perfekt för dig som flyttar ensam och behöver en extra hand.

– Allt för att underlätta!

Vår erfarenhet

Många år på nacken och vet hur man planlägger en vällyckad flytt, ta gärna kontakt med oss för rådgivning och planering. Vi eftersträvar god kundkontakt och vill göra flytten mindre stressigt för att du ska istället se fram emot en flytt och inte avskräckas från den.

Tveka inte att kontakta oss! Nu har du hittat en pålitlig flyttfirma och vi hoppas att vi ses!

– Vi gör en kostnadsfri besiktning och lämnar sedan en offert!

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.
Läs mer

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Försäkring

Försäkringsbrev
Läs mer

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Upptäck skillanden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

antal personer har skrivit omdömen om oss på Reco.se

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Antal bohagsflyttar utförs under 2021

Packining & Montering

Överlåt det till oss

Packning

Vi tillhandahåller flyttkartonger, klädgarderober, tavelkartong och packpapper som ni kan hyra eller köpa vid flytt. Allt det som behövs för att flytta så du behöver inte springa runt och leta flyttkartonger eller material till att packa dina saker. Vi har resurserna och materialet som krävs på ett och samma ställe! Vi erbjuder även utkörning när ni vill ha materialet inför eran flytt.

Självklart hjälper vi till med nedpackning på så sätt så kan vi verkligen garantera att det som ska flyttas är helt och att det packas på rätt sätt. Ibland är det skönt att slippa packningen, därför kan ni anlita oss istället för det.

Vi utför packning helt eller delvis. En del kunder vill enbart ha hjälp med packning av glas och porslin. Ni bestämmer hur mycket hjälp ni vill ha med packningen. Packning utförs oftast dag innan flytt. Vid större och tyngre möbler så paketerar vi det iallafall för att det ska garanteras att det inte förstörs i en flyt.

Det är oftast så att något går sönder när man flyttar eller något blir repigt eller något försvinner. Vi hjälper dig med allt det där för att alla dina saker ska komma till ditt nya hem oskadade.

Överlåt det till oss så hjälper vi dig!

Montering

Vi kan hjälpa till med montering, demontering av möbler, tavelupphängning, gardinupphängning och annat du behöver hjälp med i samband med flytten.

– Flyttar ni med oss till ett fastpris ingår det även lättare nedmontering av t.ex: bord, soffa, nedtagning av lampor. Är det svårare ned/uppmonteringar av t.ex: Pax garderob, sängram eller sätta upp tv på vägen är det då ett tilkommande kostnad baserad på antal timmar ned/uppmonteringen tar.

Vid en flytt kan många frågetecken uppstå och då finns vi där för att hjälpa dig. Det kan va krångligt att flytta och många möbler som ibland måste nedmonteras för att fraktas på bästa sätt, eller så kanske du har köpt nya som är krångliga att sätta upp? Eller du kanske bara vill ha tid för annat då hjälper vi dig med allt vad som krävs för att du ska avlastas så mycket som möjligt. En flytt är stressigt nog!

Varför Excellent moving?

Utbildat personal på plats.

Alla våra anställda är utbilade och har bra anställningsvollkor. Vi har måga svenkstalande anställda och även anställda med svenka i andra språk med bra kunskaper inom engelska vilket ger våra kunder möjlighet till goda kommunikationslösningar.

Transportörs/ Ansvarsförsäkring

Skulle olyckan vara framme så har Excellent Moving försäkring som täcker skador vid in/utbärning och  transport. Våra anställda är fullförsäkrade under arbetstid.

Arbetsmiljö

Rätt utrustning på plats är ett alternativ för att minska den manuella hanteringen, när vi kommer till ett arbetsplats ser vi till att vi har all hjälp med oss vi behöver. År 2020 har vi varit kontorlerade och blev godkända av arbetsmiljöverket. 

Ledningssytem

Vår ledningssytem skapar förutsättningar för ett strukturerat arbetssätt och ger excellent moving bättre överblick och kontroll. Vi har byggt ett eget ERP system som hjälper oss att planera, leda, kontrollera, följa upp alla uppdrag. Darför är vi alltid på rätt plats vid rätt tidpukt, har med oss rätt utrustning och anställda som passar uppdraget för ett lyckad utförande.

FAQ

Vanliga frågor och svar – flytt

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om flytten.

Får man låna flyttkartonger?

– Japp, flyttlådor lånar vi ut kostnadfritt, däremot tar vi en avgift för leveransen samt hämtningen. Kan ni komma och hämta kartonger hos oss själva slipper ni den avgiften.

Vi beställnning av packningstjänster erbjuder vi änven lån av garderober för kläder samt tavelkartonger.

Hur lång tid tar en flytt?

Allt berående på volym, lastningsavstånd mellan bilen och porten samt stäckan mallan A och B. 

Vilken tid brukar ni köra igång med flytten?

De flesta flyttar börjar klockan 8 på morgonen på vardagar och klockan 10 på helgdagar och röda dagar. Vi kan även ta in uppdrag i eftermiddag.

Plastar ni in möbler?

Det gör vi! Alltid.

Kan flytt och städ ske samma dag?

Japp, om du flyttar ut på morgonen, då städningen ska ske, ber vi dig att i förväg ha tömt badrum och plockat undan på fönsterbrädorna. På så sätt kan vi börja med städningen av badrummet och putsningen av fönsterna först.

Flyttar ni inom städer?

Japp, det gör vi väldigt ofta.

Sköter ni ansökan om Rut avdraget?

Japp, det gör vi, så det är inget ni behöver tänka på

Hur betalar jag?

Ni får en faktura från oss via mejl eller kivra efter utförd arbete med 10 dagarsbetalningsvillkor. 

Skyddar ni golvet vid inflytt?

Det kan vi absolut göra vi har även en unik golvskydd, men det är inget som ingår i vånliga flyttjänster, kontakta oss på 08-15 11 11 för att få mer info samt priser. 

Kan extra kostnader tillkomma?

Inte om bokar oss till ett timpris.

Vi kan ta de vanligaste orsaker som kan avgöra pristillägget.

1. Ett exepmpel är om volymen är högre än avtalat vid beställning av flytt till ett fastpris.

2. Om avståndsträckan mellan bilen och porten är längre än avtalats på grund av ett byggarbetsplats och vi inte kan parkera nära.

3.Om ni flyttar till ett nybyggt hus och inte har bokat  hisstid och vi inte kan lasta av på grund av en annan flyttfirma lastar av samtidigt.

4.Om hissen har gått sönder, inte på grund av oss och vi behöver bära upp saker. 

Får man skriva på kartonger?

Nej, vi levererar marklappar i samband med kartonger dem får ni skriva på och sedan klista in på lådan.

Tips & Råd

Bra att veta för en lyckad flytt

Att tänka på vid flytt

När du ska flytta inom, till eller från Stockholm bör du ha i åtanke att Stockholm är en storstadsregion. Det innebär att efterfrågan på flytthjälp Stockholm är mycket stor. Ofta så är vi uppbokade i flera veckor, speciellt i högsäsong. Ska du flytta i den här regionen är det därför bra att boka flytt Stockholm i god tid. Högsäsong för flyttfirmor är direkt efter sommaren och vid varje månadsskifte.

Läs mer om vad man behöver tänka på vid flytt.

Det kan vara svårt för flyttbilen att hitta en plats att parkera och avståndssträkan blir länge vilet leder till att utförandet tar längre tid. Vi rekommenderar att kontakta oss om gångsträkan från bilen till portdörren är länge en 25 meter.

En annan aspekt av flytten är hur det ser ut med hiss och trappor. Många hus i Stockholm är äldre och har begränsade möjligheter till logistik. Hissarna är trånga och det är mycket vanligt med spiraltrappor. Dessutom är husen högre, med många trappor som möbler och resten av bohaget ska förflyttas i.

– Tänk på om ni har dyra kläder är det värt att köpa en garderob för kläder, de transporteras hängandes och blir ej skrynkliga. Vi lånar ut garderober för kläder samt tavelkartonger endast vid beställning av packningstjänster.

Vid flytt

Märk era flyttlådor, ni får alltid märklappar ut av oss vid leveransen av kartongerna då hamnar dem i rätt rum vid flytten. Märk särskilt de lådor som innehåller ömtåliga saker och måste hanteras varsamt. Var uppmärksam på saker som innehåller brandfarliga ämnen, då vissa ämnen inte får transporteras av flyttfirmor detta på grund av allas säkerhet och vissa ämnen ej får handskas med på olämpligt sätt, kan självantända eller läckas ut och förstöra miljö osv.

 

Flytt & Packning

Vad ingår?

Flytt

Utförs av excellent moving

 • Inplastning av möbler inklusive plast kostnad
 • Enkel nedmontering
 • Flytt av avtalad volym vid beställning av flytt till ett fast pris
 • Lastningen in i blen samt skydd av möbler med t.ex: flitar, spännband osv.
 • Avlastning och placering av möbler samt kartonger på anvisade platser.
 • Ansvarsförsäkring på skador från 10000:-
 • Transportörsförsäkring från 0 – 500 000:- kr
 • Lån av flyttkartonger inklusvie marklappar samt packpapper

Packning & flytt

Utförs av excellent moving

 • Packning i lådor av all lösöre 
 • Inplastning av möbler inklusive plast kostnad
 • Enkel nedmonering
 • Lastningen in i bilen samt skydd av möbler med t.ex: flitar spännband osv.
 • Avlastning samt placering av möbler samt kartonger på anvisade platser.
 • Ansvarsförsäkring på skador från 10000:-
 • Försäkring av packad gods
 • Transportörsförsäkring från 0 – 500 000:-
 • Lån av flyttkartonger, garderober för kläder samt tavelkartonger inklsive hämtning av alla material.
 • Ingår packpapper, marklappar 
Billig är inte bra

Anlita rätt flyttfirma Stockholm

Anlita ej en billig flyttfirma i Stockholm

En billig flyttfirma i Stockholm bör väcka en varningssignal hos dig. Oseriösa företag som endast konkurrerar med priset, och inte med kvaliteten, är inte att rekommendera. Tyvärr blir dessa företag allt fler i branschen och antalet kunder som får en dålig flyttupplevelse ökar därefter.

Vad kan hända om man anlitar en allt för billig flyttfirma? Risken är att de har sönder dina saker och saknar försäkring. En annan vanlig konsekvens av att använda oseriös flyttfirma i Stockholm är att de kanske inte alls levererar i tid. Har du då ett rörligt pris per timme, kan affären sluta långt mycket dyrare än vad det var tänkt.

Låt oss på Excellent Moving ta hand om din flytt. Kan vi kalla oss en billig flyttfirma? Nej, vi är prisvärda och tummar aldrig på kvalitén. Lägg din flytt Stockholm tryggt i våra händer och vi lovar dig att du kommer att vara nöjd med både pris och genomförande.

Vad du kan göra för att få billigare flytthjälp

En hel del saker du själv kan göra för att dra ner på priset och få ett billigare flytthjälp Stockholm pris. Ju mer i flytten du gör själv, desto billigare blir det. Om du vill anlita någon för att packa ner och packa upp, tillkommer detta i flyttpriset. Likaså om du vill att en flyttfirma eller städföretag utför flyttstädningen. Trots att du kan spara in pengar på att dra ner på olika tjänster kan det i slutändan bli dyrare för dig. Kom ihåg att tid är pengar, särskilt i pressade situationer som flyttar. Vill du veta vad kostar flyttstädning läs mer i vårt artikel ”flyttstädning pris”

Utöver det är när i tiden du flyttar en ganska stor prispåverkare. Har du möjlighet att flytta på en vardag som inte är i direkt anslutning till ett månadsskifte? Då kan du få ett mycket bättre pris.

Flyttfirma Stockholm

Ska du flytta till andra sidan stan eller flytta till en annan stad? Kanske bara flytta hälften av möblerna till en annan bostad?

Vi på Excellent Moving kan hjälpa dig med flytten, vi har professionella medarbetare som sörjer för att flytten utförs på ett rätt, snabbt och smidigt sätt! Låt oss hjälpa dig med det som är stressigt i en flytt, inget uppdrag är för litet eller för stort.

Vi hjälper till med allt vad en flytt innebär och du behöver i princip inte göra något. Så som montering, flyttstädning, flytthjälp, packning och mycket mer. Du bestämmer allt även vart allt ska stå så ett bra samarbete gör att det blir ett smidigt jobb.

Din tid är lika värdefull som vår och vi är därför alltid på plats på avtalad tid. Vårt mål är att ha nöjda kunder.

Erfarenhet är viktigt för en lyckad flytt

Vårt team har lång erfarenhet i flyttbranschen och är vana att jobba tillsammans, med dig så har vi ett gott samarbete och där med kommer flytt processen att bli mer effektiv och den totala kostnaden kommer vara lägre.

Excellent Moving är en flyttfirma i Stockholm som använder sig av teknologiska hjälpmedel för att alltid ta den kortaste vägen mellan adresserna. Våra chaufförer är upplärda och använder sig av ecodriving, vi arbetar kontinuerligt för att minska miljöpåverkan.

Eftersom vi kan göra det mesta och har ganska många och breda tjänster som vi kan erbjuda betyder det att vi har bra resursen och kan göra det mesta, både stort och smått.

Vi har mycket resurser och en bra arbetskraft som ska göra att det går så smidigt som möjligt. Vi hjälper som sagt till med allt och vill du vara helt säker på att allt kommer helt till ditt nya hem så låt oss även packa, då kan vi garantera att det är helt. Det är ju även det träligaste eller hur?

 Många år på nacken och vi vet hur man planlägger en vällyckad flytt, ta gärna kontakt med oss för rådgivning och planering. Vi vill ha god kundkontakt som är lite mindre stressade och ska se fram emot en flytt istället för att avskräckas ifrån den. Det ska inte vara svårt att flytta och att du är själv ska inte vara ett problem det är därför vi finns där hjälpen behövs och att göra din flytt smidig.

Vad kostar det att flytta?

Vad kostar det då att anlita en flyttfirma Stockholm?

Den viktigaste aspekten som påverkar priset är hur stort du bor. Anledningen till varför detta är så avgörande är att det ger flyttfirman en uppfattning om hur stort bohaget är. Med bohag menas allt det som finns innanför bostadens väggar och som ska flyttas (prylar, möbler etc).

Kontakta oss på Excellent Moving för att få ett exakt pris för din flytt i Stockholm, för just den tiden du ska flytta och utifrån dina förutsättningar.

Bli kontaktad

Få ett kostadsförslag för din flytt

Har du frågor?

Tveka inte, kontakta oss

v

08-15 11 11

Telefontider, vardagar mellan 8-17

Bli kontaktad

Få ett kostadsförslag för din flytt

Har du frågor?

Tveka inte, kontakta oss

v

08-15 11 11

Telefontider, vardagar mellan 8-17