Kontorsflytt

Kontorsflytt Stockholm – Vi genomför all typ av flytthjälp för kontor

Excellent Moving sköter alla typer av kontorsflytt Stockholm, både hela kontorsflyttar och mindre transporter av möbler och inventarier.

Företagsmöbler och teknisk utrustning är dyrbara och därför är det viktigt att anlita rätt flytthjälp för kontor. En snabb och effektiv flytt sparar pengar genom att arbetet aldrig behöver stanna av. Låt oss vara er lösning för en behaglig flytt av kontorsmöbler i Stockholm.

Begär ett fastpris förslag för din flytt.

Inget bindande och är helt kostnadsfritt.

1
2
3
4
5

Excellent Moving

Varför välja Excellent moving för ert framtida kontorsflytt?

Receptet för att genomföra en lyckad företagsflytt att lyssna på kundens krav och önskemål. Ofta är de logistiska förutsättningarna extra viktiga eftersom avbrott i företagets verksamhet kostar pengar. Detta är Excellent Moving väl medvetna om. Vi har därför utformat en tjänst för kontorsflytt Stockholm som är mycket flexibel och prisvärd.

Vi har erfarenhet av så väl stora som mindre företagsflyttar. Med vår långa erfarenhet i branschen har vi hjälpt både svenska småföretag och större internationella verksamheter att flytta kontor. Kontakta oss redan idag för att lägga upp en plan som gör er kontorsflytt så smidig som möjligt.

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Varför Excellent moving?

Utbildat personal på plats.

Alla våra anställda är utbilade och har bra anställningsvollkor. Vi har måga svenkstalande anställda och även anställda med svenka i andra språk med bra kunskaper inom engelska vilket ger våra kunder möjlighet till goda kommunikationslösningar.

Transportörs/ Ansvarsförsäkring

Skulle olyckan vara framme så har Excellent Moving försäkring som täcker skador vid in/utbärning och  transport. Våra anställda är fullförsäkrade under arbetstid.

Arbetsmiljö

Rätt utrustning på plats är ett alternativ för att minska den manuella hanteringen, när vi kommer till ett arbetsplats ser vi till att vi har all hjälp med oss vi behöver. År 2020 har vi varit kontorlerade och blev godkända av arbetsmiljöverket. 

Ledningssytem

Vår ledningssytem skapar förutsättningar för ett strukturerat arbetssätt och ger excellent moving bättre överblick och kontroll. Vi har byggt ett eget ERP system som hjälper oss att planera, leda, kontrollera, följa upp alla uppdrag. Darför är vi alltid på rätt plats vid rätt tidpukt, har med oss rätt utrustning och anställda som passar uppdraget för ett lyckad utförande.

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på olika källor

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Totalt bohagsflyttar utfördes

Här kommer ytterligare skäl att välja oss för kontorsflytt i Stockholm:

 

Vi är noggranna och effektiva.

Inget problem saknar lösning och vår personal är vana vid att hantera situationer som uppstår.

Personalen är handplockad

Vi handplockar vår personal och därför har vi de bästa i flyttbranschen. Kraven vi ställer på service- och yrkesskicklighet är höga, vilket bidrar till att vi kan hålla en god kvalitet och få återkommande nöjda kunder.

Vi är seriösa.

Vi har alla tillstånd som krävs och vi följer branschens regler.

 

Vi flyttar över hela Stockholm.

Vi har även kapacitet att genomföra flyttar utomlands vid behov.

Vi har ett brett utbud av kringtjänster.

Du lägga över hela flyttprocessen på Excellent Moving och slipper ha koll på olika aktörer. Du kan istället ägna dig åt att styra verksamheten mot nya höjder.

Vi är prisvärda.

Hos Excellent Moving får du alltid en bra affär.

Vi har mycket goda referenser.

Hör gärna av dig för att få mer information.

En seriös flyttfirma.

Det är viktigt att du som kund känner dig trygg under flytten. Det gäller självklart vid de privata bohagsflyttar vi gör, men inte minst under en företagsflytt med dyra inventarier. Vi har alla tillstånd och försäkringar som krävs för att vara en seriös flyttfirma för företag. Du kan vara helt säker på att företagets alla inventarier är i goda händer när du anlitar oss för kontorsflytt Stockholm. Fokusera på att ta verksamheten till nya nivåer och låt oss sköta flytten på det absolut smidigaste sättet.

Kontor 2003 riktlinjer

I de allmänna bestämmelserna för flyttning av kontorsinventarier som fastställdes av Svenska Åkeriförbundet och Sveriges Möbeltransporters Förbund, även kallade Kontor 2003, regleras de krav som ställs på en seriös flyttfirma kontor. Här finns riktlinjer för båda parter om reklamation, skador, försäkringar mm. Excellent Moving följer självklart bestämmelserna i Kontor 2003.

Tyvärr är inte alla flyttfirmor seriösa, var därför noga med vilken flytthjälp ni väljer till företaget. Dyrbara inventarier som inte är försäkrade under själva flytten kan bli en riktigt dyr historia för er, när flyttföretaget inte tar sitt ansvar.

Flyttpersonal med lång erfarenhet

Excellent Moving har meriterad flyttpersonal som är vana att hantera eventuella problem som uppstår under en flytt. De har alla mångårig erfarenhet av stora så väl som små företagsflyttar. Tillsammans har vi tagit fram en process med ett effektivt flöde för demontering, packning, flytt och iordningställande. Allt för att er verksamhet ska komma igång så snabbt som möjligt i det nya kontoret.

I samband med kontorsflytt Stockholm är det vanligt förekommande att arkivskåp, kassaskåp, tunga kontorsmaskiner etc. behöver lyftas. Ibland behöver företaget även hjälp med att packa upp och ner sakerna samt montering av möbler. Ni bestämmer självklart vilka tjänster som är aktuellt vid er företagsflytt. Lägg er energi på verksamheten, medan Excellent Moving med trygga och vana händer tar hand om er kontorsflytt.

Välj kvalitet före billigaste priset för flytt

Vi vet att det finns flyttfirmor i Stockholm som är billigare än oss på Excellent Moving. Ibland är dessa så billiga att någonting uppenbarligen inte är som det ska. Vanligtvis beror det på att flyttfirman inte sköts på ett riktigt sätt. De kanske saknar nödvändiga trafiktillstånd, giltig transportförsäkring, tillstånd för F-skatt eller att bolaget i värsta fall inte ens är registrerat.

Med Excellent Moving kan du känna dig helt trygg. Vi är ett seriös flyttfirma i Stockholm. Självklart har vi alla tillstånd och försäkringar som behövs för att bedriva en flyttfirma. Vi är dessutom transparenta med information till dig som kund, vi har inget att dölja! Våra chaufförer är behöriga yrkesutövare och vi verkar för att branschen ska bli mer seriös.

Kvalitet i alla led är viktigt för oss och därför är vi inte billigast bland många flyttfirmor, men våra priser är alltid humana.

Vill ni veta hur mucket det kostar att anlita en flyttrma?

Gratis planering och besiktning

För ett företag som står inför en kontorsflytt är planering verkligen A och O. Vi på Excellent Moving kan hjälpa dig att skapa en översiktlig bild av flyttprocessen. För att vi ska ha alla fakta på plats, bäst kunna hjälpa dig att planera flytten och för att ge en verklig kostnadsuppskattning rekommenderar vi att ni bokar ett kostnadsfritt besök på plats.

Genom åren har Excellent Moving genomfört ett stort antal mindre och större flyttar för företag. Vår breda erfarenhet av olika typer av kontorsflytt Stockholm gör att vi kan se till att er flytt blir optimal på alla sätt och vis. Låt oss hjälpa er planera er företagsflytt.

Låt Excellent Moving sköta er företagsflytt

Som kund hos Excellent Moving får du alltid en förstklassig service. Vi erbjuder flera typer av tjänster inom flytt och transport. Förutom kontorsflytt Stockholm har vi även tjänster inom flyttstädning och uthyrning av personal. Vår huvudsakliga verksamhet är flyttar för privatpersoner samt företagsflytt inom Stockholm och andra storstadsregioner i Sverige. 

Vi lovar att ta hand om din kontorsflytt med effektiv och ansvarsfull hantering av inventarier, maskiner och annat gods. Med personligt engagemang hittar vi alltid individuella lösningar utifrån ert företags behov och önskemål. Med oss kan ni känna er trygga och i goda händer.

Inga kunder är för stora eller för små för oss på Excellent Moving. Hör av dig redan idag!

Undvik avbrott med kontorsflytt på helgen

Många kunder önskar att göra kontorsflytt i Stockholm utan stopp i arbetet. Fördelen med att flytta på en helg är ofta att kontoret är tomt vilket innebär att ingen personal blir störd. För Excellent Moving är det en självklarhet att erbjuda våra flytt-tjänster för företag även på helger. Vid större flyttar krävs flera dagar och då rekommenderar vi exempelvis torsdag till söndag.

Det är du som kund som vet vad som passar er verksamhet bäst. Hör gärna av er till oss för en kostnadsfri offert.