Flyttfirma Solna & Sundbyberg– tryggt, säkert och med full service

Flyttfirma i Solna som erbjuder fasta priser för flytt av både hem och kontor till och från Solna med omnejd, alltid med fokus på att göra din flytt så enkel och smärtfri som möjligt. Hos oss kan du välja vilken servicenivå du vill ha.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på de tjänster du behöver!

Praktisk flyttfirma i Solna.

Oavsett om du flyttar till eller från Solna eller Stockholm så kan vi hjälpa vi dig med allt det praktiska som behöver lösas i samband med flytten. Vi ordnar till exempel med flyttkartonger och packmaterial som levereras hem till dig i lagom tid före flyttdatum.

Om det är så att du har mycket annat att stå i eller inte får eller kan lyfta tungt så kan vi hjälpa dig att packa ditt bohag, med att skruva ned hyllor, plocka ned gardiner och skruva isär möbler för enklare transport.

När vi kommer fram till din nya bostad kan vi hjälpa till med att montera upp möbler, sätta upp hyllor, gardinstänger och gardiner. Perfekt för dig som flyttar ensam och behöver en hjälpande hand!

I samband med att man flyttar brukar det vara mycket som ska slängas eller som sorteras ut. Vi hjälper dig att bli av med ditt skräp och lämnar annat till återvinning eller klädinsamlingar. 

Magasinering i samband med flytt

Om du inte kan flytta direkt in i din nya bostad kan vi ordna med magasinering av dina möbler och andra tillhörigheter under mellantiden. 

Flytt av tunga eller stora föremål till eller från Solna

Vi har personal som är utbildade i att hantera tungtransport och stora föremål som pianon, flyglar, värdeskåp, vapenskåp med mera. Med rätt kunskap och verktyg kan vi flytta det mesta.

Flytta kontor

Vi kan också hjälpa till med din kontorsflytt. Vår personal har stor erfarenhet av att planera och genomföra kontorsflyttar. Ta gärna hjälp av oss för att minimera avbrottet en flytt innebär i ert arbete. Vi ombesörjer snabb och smidig logistik.

En trygg flyttpartner i Solna

Vår flyttpersonal ger dig alltid ett trevligt och tryggt bemötande. Vårt mål är få din flytt att kännas så behaglig och problemfri som möjligt.

När du anlitar vårt flyttfirma i Solna är ditt bohag försäkrat under den tid den hanteras och transporteras av vår personal. Vid flytt av tunga möbler eller värdeskåp används särskild utrustning för att undvika skador på både föremål och människor. 

Våra chaufförer är korrekt utbildade och har alltid giltiga trafiktillstånd. Självklart följer vi branschvillkoren i Bohag 2010 och Kontor 2003 och kan visa giltig F-skattsedel.

RUT-avdrag i samband med att du flyttar

Du kan få RUT-avdrag både för flytt i Stockholm och för hjälp med att packa dina tillhörigheter, skruva isär och montera upp möbler i den nya bostaden. Läs mer om villkoren för RUT-avdrag i samband med flytt hos Skatteverket.

Vi gör din flytt enklare!

Kontakta oss för att fråga om flytt priser eller att boka ett kostnadsfritt besök där vi går igenom förutsättningarna och vad du vill ha hjälp med.

Telefon: 08-15 11 11

E-post: [email protected]

Flyttfirma Solna

Checklista inför din flytt

 • Ansök om ledigt, gärna en dag mer än du tror att du behöver.
 • Har du barn, ställ dem i kö till förskoleplats, skola och fritids i god tid.
 • Säg upp eventuell parkeringsplats och ansök om ny.
 • Säg upp och teckna nya abonnemang för:
 • Bredband
 • Fjärrvärme
 • El
 • Vatten
 • Gas
 • Sophämtning
 • Boka flyttfirma.
 • Boka flyttstädning.
 • Justera hemförsäkringen till att gälla för din nya bostad.
 • Flytta eventuellt fast telefonnummer.
 • Gör flyttanmälan hos Skatteverket. Din folkbokföringsadress uppdateras då automatiskt.
 • Gör adressändring på www.adressändring.se och ordna med eftersändning av post.
 • Glöm inte att göra en slutavläsning av el, fjärrvärme, gas och vatten.

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på olika källor

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Totalt bohagsflyttar utfördes