Great Moving

Flyttfirma i Solna

  • Fasta priser utan överraskningar
  • Ett självklart val av Flyttfirma i Solna
  • Extra öga för försiktighet och perfektion
  • 50% RUT-Avdrag på arbetskraft
  • Alltid kostnadsfria offerter
  • GreatMoving har flera års branschvana

Kontakta Oss

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert

Alltid Punktliga och Effektiva

Alltid Extra Försiktiga

För Dig Med Höga Krav På Service

Flyttfirma Solna

Ska du flytta från/till Solna? Vad är viktigt för dig när du väljer flyttfirma en solnaområdet?

Greatmoving starka sidor är framförallt vår långa erfarenhet som har gett oss ett sjätte sinne för flytt samt våran prissättning.

Våra priser är alltid fasta – utan undantag. Det betyder att du aldrig kommer att få några överraskningar när du väljer att anlita oss. Vi värnar om vår fina natur och lånar därför ut robusta flyttlådor med en hög maxlast till er. Givetvis är utlåtandet av flyttkartonger kostnadsfritt.

Processen går till på följande sett:

1. Ring oss eller fyll ut våran flyttformulär. Vi kommer att kontakta dig och återkomma med våran absolut bästa pris.

2. Om du tycker att offerter är rimlig, så går vi för guld!

3. Vi kommer och hjälper dig med flytten till avtalad avtalad tid, plats och pris!

Det du behöver att veta:

1. RUT-avdrag 50%. När du beställer flytthjälp har du rätt till rut avdrag upp till 50% av arbetskostnaden. Detta täcker i princip allt förutom flyttmaterial och flyttbilen. Vi hjälper dig från start till slut och förklarar mer än gärna hur RUT-avdraget fungerar. Men det är viktigt att du faktiskt har rätt till upp till 50% rabatt!

2. Förberedelser

Det är viktigt att vi kommer överens om när flytten ska utföras, var vi träffas, när vi träffas, var vi ska flytta. Det är även viktigt att ni säger till oss om ni själva kommer att paketera flyttgodset eller om ni vill att vi ska vara med att emballera allt åt er.

Om ni inte kommer att vara på plats under flytten så är det viktigt att vi gör ett smidigt märkningssystem så att vi vet var vi ska ställa alla flyttlådor.

Vi kommer att agera som ett bollplank under hela flytten och ifall det dyker upp några funderingar så finns vi alltid tillhands.

Vanliga frågor:

Flyttar ni överallt?

Vi flyttar i överallt i mån om tid. I vissa perioder (oftast i slutet av månaden) så har vi ofta mycket att göra och då kan det vara svårt att tajma in en utlandsflytt exempelvis. Vi har nästan alltid tid för att flytta lokalt i Stockholm & Stockholms förorter.

Ska ni flytta en längre sträcka? Hör gärna av er så ser vi hur vi kan hjälpa till.

Kan ni bistå med flyttstädning?

Vi hjälper er mer än gärna med den sista flyttstädningen. Här är det en riktigt grov, detaljrik flyttstädning som gäller med en 100% nöjdkundgaranti. Garantin innebär att om det är någonting som du eller hyresvärden upplever som dåligt så kommer vi och rättar upp i detta utan extra kostnader. (Obs, detta är extremt ovanligt, händer ungefär på 0.4% av alla flyttstädningar. Men det är en bra garanti som vi hoppas kan skänka dig lite extra trygghet på att arbetet kommer bli gjort med ett extra öga för perfektion)

Läs mer om våra flyttfirma i Stockholm
Läs mer om våra flyttjänster i Kungsholmen

Intresserad?

Kontakta oss, få gratis offert direkt!

KONTAKTA OSS

ELLER RING OSS

072-949 99 91

Copyright 2016 – 2018 © Alla rättigheter reserverade GreatMoving Sverige AB.

Tryck för att ringa