fbpx

Flyttfirma Södermalm – hitta en bra och prisvärd flyttfirma på Söder.

Letar du efter en flyttfirma Södermalm? Vi på Excellent Moving är en bra flyttfirma i Stockholm som är seriös och följer branschens regler. Genom att använda vår offerttjänst kan du på några klick få en offert från oss rakt in i din mailbox. Du behöver alltså inte längre ringa runt i timmar för att hitta en flytthjälp på Södermalm.

Excellent Moving flyttservice är snabb, smidig och prisbesparande – bättre flyttfirma kan du inte hitta!

Seriös flyttfirma Södermalm

Det finns tyvärr många oseriösa aktörer i flyttbranschen och det kan sluta riktigt illa. Vi på Excellent Moving är en seriös flyttfirma på Södermalm med lång branschvana och miljötänk. Att vi är en seriös flytthjälp på Söder innebär att vi följer arbetsmiljöregler och säkerhet, att vi har ordentliga försäkringar, att vi betalar skatt och att våra bilar har trafiktillstånd.

Excellent Moving följer de riktlinjer och bestämmelser som Konsumentverket tagit fram. Om du är nyfiken eller har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice som gärna svarar på alla dina funderingar.

Vad vi kan göra för dig

Vi på Excellent Moving hjälper våra kunder med flytt och flyttstäd och skapar därmed en smidigare flyttupplevelse. Vi har redan hjälpt tusentals nöjda kunder under åren och hoppas att även att få ditt förtroende. Det som skiljer oss från många andra flyttfirmor på Söder är att vi erbjuder omfattande helhetslösningar. Genom våra flexibla tjänster, kan vi erbjuda en prisvärd lösning som skräddarsys direkt efter dina behov.

De flyttjänster som vi erbjuder sträcker sig från början till slutet av flyttprocessen. Vi kan förse dig med flyttkartonger och emballage. Vår personal kan även hjälpa till att säkert och effektivt packa ditt bohag om du vill det. Därefter transporterar vi smidigt ditt bohag till din nya adress. Vill du så kan vi även packa upp och montera dina möbler. Låt oss därefter ta hand om slutstädningen, en ångestladdad procedur som ingen ska behöva ägna sig åt mitt i en flytt! På så sätt kan du istället lägga tiden och energin på att planera framtiden i din nya bostad.

Varför välja en miljövänlig flyttfirma Söder?

Man behöver inte vara Greta Thunberg för att tänka på miljön. Vi på Excellent Moving har hela tiden haft ett miljötänk i vår verksamhet. Det handlar om allt från att köra enligt Eco-drive till att återvinna material och att använda energisnåla fordon.

Vi vet också att du som väljer att bo på Söder troligtvis tänker på miljön. För vilken annan plats i Sverige har så stort utbud av ekologiska caféer, veganska restauranger och marknader med närodlade produkter? Miljötänk finns i söderbornas hjärtan helt enkelt. Därför är det bäst att välja en flyttfirma på Södermalm som lever upp till moderna krav på miljöstandard och som bedriver verksamheten med miljömedvetenhet.

Är Excellent Moving en billig flyttfirma?

Vi kan inte att kalla oss själva för en billig flyttfirma, för det finns många dåliga egenskaper med att vara för billig. Vi på Excellent Moving flyttfirma föredrar att använda uttrycket prisvärd. Hos oss får du alltid ett fast pris och vet därför vad slutpriset blir, utan krångel och utan besvär.

Vi är dessutom en heltäckande tjänst, vilket innebär att du kan få hjälp med allt annat runt omkring flytten. Vi har personal för att sköta flyttstädning, emballering och montering. Flyttlådorna är dessutom alltid inkluderade i priset.

Bor du på Södermalm eller ska flytta till Söder, så hjälper vi dig att genomföra hela flyttprocessen – till ett utmärkt pris.

Att tänka på innan du flyttar

Se till att boka din flyttfirma Södermalm i god tid innan du planerar att flytta. Att ha några veckors framförhållning är att föredra. Hos Excellent Moving försöker vi alltid att tillgodose våra kunders önskemål och kan i vissa fall genomföra en flytt med kort varsel. Under högsäsong är vi däremot mycket uppbokade, så vill du vara på det säkra bör du se till att boka din flytt i tid. Särskilt viktigt är det direkt efter sommarsemestrarna, då många väljer att flytta. Samma sak gäller i slutet av varje månad, då är vi också mycket uppbokade.

Förutom att boka i god tid är det viktigt att göra en ordentlig inventering av de saker som du ska flytta. Märk särskilt upp om det är något du inte vill att flyttfirman ska ta med.

Du behöver också ta ett beslut om du ska packa alla saker själv eller om du vill att vi på Excellent Moving hjälper dig med det. Kanske behöver du hjälp med nedmontering och uppmontering av vissa skrymmande möbler? Har du tunga möbler så som piano och kassaskåp, måste du informera om det redan vid flyttofferten.

Flyttfirma Söder med RUT-avdrag

Excellent Moving är en flyttfirma på Södermalm med RUT-avdrag. I Sverige finns det inte så många skattefördelar, vi är ett land med högt skattetryck. Så när det väl finns ett rutavdrag att göra är det viktigt att faktiskt göra det.

När du anlitar flytthjälp har du rätt till rutavdrag på upp till 50 procent av arbetskostnaden, förutom flyttmaterial och transportbil. I samband med flytt och andra hushållsnära tjänster kan du som privatperson över 18 år nyttja ett avdrag på skatten på upptill 25 000 kr. Är du pensionär över 65 år kan du till och med få ett rutavdrag på 50 000 kr. Vi hjälper dig att ansöka om RUT-avdrag genom att skicka in alla papper till Skatteverket, så att du slipper göra det själv. Har du frågor om rutavdraget i samband med din flytt? Vår kundtjänst hjälper dig gärna att svara på frågorna.

Vad kostar det att anlita en flyttfirma på Söder?

Priset för flytthjälp på Södermalm beror på flera olika saker. En seriös flyttfirma som Excellent Moving tar aldrig ut några underpriser och låter inte vår personal jobba under slavliknande förhållanden. Det är en värdegrund som vi står för.

Andra saker som påverkar priset är avståndet till dit du ska flytta bohaget, hur mycket bohag som ska flyttas och hur stort din nuvarande boende är. Dessa aspekter använder vi för att beräkna ett fast pris för din flytt.

Det är därför svårt att säga exakt hur mycket kostar en flyttfirma i Stockholm. Kom dock ihåg att ett eventuellt avdrag med RUT påverkar slutpriset, på själva arbetskostnaden, med upp till 50 procent.

Flyttfirma södermalm

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.
Läs mer

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Försäkring

Försäkringsbrev
Läs mer

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på Reco.se

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Antal bohagsflyttar utfördes under 2021