Återvinning

1

Återvinning och Avveckling i Stockholm

Återvinning / Avveckling


En flytt eller ett annat projekt som innefattar att flytta saker från ett ställe till ett annat betyder ofta att man får mycket saker över som man inte vet vad man ska göra med. Det slutar oftast att man samlar ihop alla saker och slänger det på ett och samma ställe för man är stressad och inte har tiden till en källsortering eller att återvinna, inte speciellt miljövänligt. Mycket av möblerna du också kastar är fullt användbart och skulle säkert glädja om det kom till någon annans ägo.

Dessutom du utan körkort kanske har svårt att ens ta dig till en återvinningsstation och inte har ett grovsoprum och även om du skulle ha det är det inte alls säkert att du kan slänga allt som du vill bli av med just där.

Va lugn vi hjälper er att bli av med alla slags möbler ni inte vill ha kvar eller inte längre behöver. I första hand säljs möblerna för återbruk, och ni får pengar tillbaka. Återbäringen baseras på inventeringar och bedömningar av andrahandsvärden samt på omfattningen av de inventarier och material som avvecklas. Framför allt är efterfrågan på metaller och elektronikskrot stor.

Möbler som inte återanvänds levererar vi till vår samarbetspartner BIG BAG för återvinning, förbränning eller deponi. Efter att vi först separerat till exempel trä, plast, järn och elektronik.

– Återvinning i Stockholm vi har samarbete med: Stena, Big Bag, Gladö kvarn.

Ett bra alternativ om ni ska flytta och vill bli av med stora delar av era möbler och saker. Ibland har man inte tid själv att till exempel sälja det eller åka till återvinningen med dina möbler, man har varken släp eller en stor bil. Låt oss ta hand om det åt dig! Det kan inte bli så mycket bättre än att vi hjälper dig flytta men också hjälper dig med dina möbler och saker som du inte vill köra till din nya bostad. Det tar vi hand åt dig istället så du slipper tänka på det. Det ska inte vara krångligt och stressigt att flytta, det är det vi är till för att det ska va kul att komma till en ny bostad och att flytta. Det ska inte vara ett hinder om man vill byta bostad.

Det är inte bara en avlastning för dig att inte behöva tänka på dina gamla saker som du måste göra dig av med. Det är otroligt bra för miljön att inte minst att återanvända möbler som du själv inte vill ha men som faktiskt går att använda. Under en flytt så slängs mycket som man faktiskt kan återanvända och som någon annan skulle bli glad över. Källsortera och åka till återvinning med saker så rätt sak hamnar på rätt plats om de ska kastas är otroligt viktigt för miljön. I all hets under en flytt kan detta glömmas bort och man kastar allt i samma för det är enklast så och du inte har tiden. Låt då någon annan göra det åt dig och samtidigt bidrar du till miljön. Vi avlastar dig inte bara med att flytta dina saker till din bostad vi hjälper dig också med att avveckla och återvinna.

Returpapper


Vi tillhandahåller kärl som ni kastar ert kontorspapper i. Ni behöver bara bestämma antal och typ av kärl. Bestäm datum och tid när ni vill att behållarna ska vara på plats på kontoret. När allt är sorterat och klart kommer vi och hämtar behållarna – och sätter dit tomma. Sedan kör vi papperet till närmaste miljöstation. Enkelt och smidigt, samtidigt som ni gör en stor insats för miljön.

Vi kan också komma överens med er om att hämta mycket mer än kontorspapper, till exempel wellpapp, tidningar, glas, metall och elektronikskrot.

Perfekt när man ska vinterrensa på kontoret eller skolan. Bara ta kontakt med oss så kör vi ut en behållare så ni tillsammans kan göra det fint på er arbetsplats. Det kan också va ett sett att få ordning på en arbetsplats man tycker har blivit oorganiserat eller inför slutet på en termin i skolan. Både lärare och elever kan hjälpas åt att rensa ur och göra det snyggt tills man kommer igen efter lovet.

Priser

Skicka ett mail till info@excellentmoving.se eller ring oss på telefon 072 94 99 991 så berättar vi mer och planerar hur det ska gå till, vilka datum det gäller och vilket pris.

Tryck för att ringa