fbpx

Flyttfirma Östermalm – prisvärd flytthjälp i centrala Stockholm

Östermalm är Sveriges mest exklusiva område och du som ska flytta har garanterat höga förväntningar på en flyttfirma Östermalm. Tyvärr är det många som blir besvikna med flyttfirmor i Stockholm och det vill Excellent Moving göra något åt. Med lång branschvana och höga betyg från våra kunder ser vi till att din flytt blir så bra den bara kan bli. Du är van vid det bästa och därför ser vi till att din flytt genomförs i högsta klass.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på de tjänster du behöver!

Flytt Östermalm – till, från eller inom stadsdelen

Från Birger Jarslgatan i väster, till Vallahallavägen i öster och hela vägen ner mot Djurgårdsbrunnsviken och Strandvägen på den södra sidan, sträcker sig Östermalm ut sig i Stockholms innerstad. Östermalms exklusiva kvarter innefattar bland annat Strandvägen – Sveriges dyraste gata, men även populära Karlaplan och Lärkstaden. Här hittar du också Villastaden och Diplomatstaden, med namn som antyder dess exklusivitet.

Kanske ska du flytta till detta exklusiva område och letar efter en seriös flyttfirma Östermalm? Andra personer som kontaktar Excellent Moving är på väg därifrån, troligtvis för ett villaliv utanför staden. Slutligen finns det dem som är i behov av en större eller mindre lägenhet och som därför beslutat sig för att flytta. Vilken situation du än är i ser vi till att ta god hand om dig och ditt bohag.

Seriös flyttfirma Östermalm

Vi på Excellent Moving förstår att du som ska flytta är rädd om dina saker och möbler. Genom vår stora branschvana och mångårig kompetens av att utföra flyttar på Östermalm, har vi gjort oss ett positivt namn i flyttbranschen. Vi tar flyttar på största allvar och erbjuder endast seriös flytthjälp. 

Dessvärre finns det många oseriösa aktörer till flyttfirmor i Stockholm. Flytthjälp som utnyttjar det faktum att det råder brist på företag som kan utföra flyttar under seriösa villkor. Vi råder dig därför att vara extra försiktig när du gör ditt val. 

Har du valt att bo eller flytta till Östermalm har du garanterat fina saker som du är rädd om. Lämna inte dessa värdefulla möbler och ting i händerna på oförsiktiga flyttkarlar. Låt Excellent Moving göra jobbet med stor försiktighet och känsla för detaljer. 

Flytthjälp Östermalm – fast pris

Excellent Moving rekommenderar att du väljer en flyttfirma Östermalm som erbjuder flytthjälp till fast pris. Genom att komma överens om priset och omständigheterna i förväg, kan båda parter vara på det klara med vad som förväntas. Du undviker att få en saltad räkning för flytten hem i brevlådan, ofta på grund av omständigheter du inte kunnat påverka. Vi å andra sidan vet vad som ska göras och inom vilka prisramar flytten ska utföras. Vi kan då på ett bättre sätt planera med personal och fordon för flytten. 

Det är förknippat med allt för många risker att välja en flytt till rörligt pris i Stockholm. Vår erfarenhet är att kunderna ofta blir lurade med ett rörligt pris. Det blir lätt att flytten drar ut på tiden för omständigheter som är oklara och svåra att påverka för dig som kund. 

Flyttstädning och andra kringtjänster vid flytt

Vill du luta dig tillbaka och se hur flytten löper på utan att du behöver lyfta ett finger? Vi vet att din tid är värdefull och därför har vi paket med flera kringtjänster för att underlätta din flytt. Förutom flyttstädning av hög kvalitet med egen städpersonal erbjuder vi även, packning, montering och borttransport av oönskade prylar eller möbler. 

Du kan alltså låta Excellent Moving göra hela jobbet medan du ägnar dig åt viktigare saker. För ärligt talat är det väl betydligt roligare att planera ditt nya boende än att lägga värdefull tid på din gamla bostad som du ändå ska lämna? Tid är pengar och våra kringtjänster vid flytt sparar dig många timmar av slitsamt arbete. 

Kontakta vår trevliga kundtjänst redan idag för ett förmånligt paketpris på alla våra tjänster.

Vad kostar en Östermalm flytt?

För att få en uppfattning om vad din flytt kan kosta är det bra att jämföra flyttfirmor. Tänk dock på att ett billigt pris inte säger någonting om vilken kvalitet en flyttfirma Östermalm håller. 

Excellent Moving är inte billigast, men vi är de mest prisvärda! Priset måste alltid sättas i relation till vad du får. Inte väljer du att gå till den billigaste frisören i stan? Troligtvis inte. Precis som att du inte gärna går runt med en billig och dålig klippning, bör du vara noggrann i ditt val av flyttfirma Östermalm. 

Med det sagt finns det självklart ett ungefärligt kvadratmeterpris för flytt på Östermalm. 30 kr per kvadratmeter är ett vanligt grundpris för flytt inklusive RUT-avdrag. 

Östermalm flyttfirma RUT-avdrag

Med ett av världens högsta skattetryck är det dumt att inte utnyttja de skattelättnader som ändå finns. RUT-avdraget infördes 2007 under stora protester och byggde på ett förslag som lagts fram av två politiker från Centerpartiet redan 2003. Trots att det var opopulärt bland vissa politiker, är det desto mer omtyckt av svenska konsumenter.

För att kunna utnyttja rutavdraget måste du vara över 18 år och vara helt eller delvis bosatt på adressen. RUT gäller för upp till femtio procents skatteavdrag på arbetskostnader upp till 50 000 kronor. Tidigare gällde 25 000 kronor för personer under 65 år, men 2019 ökades det till samma nivå för alla. Tänk på att ett dödsbo inte kan utnyttja rutavdrag.

RUT-avdrag kan göras på både själva flytten och på flyttstädningen. Det är därför inte mycket som talar för att sköta en flytt eller flyttstäd själv. Passa istället på att slappna av inför din flytt och låt Excellent Moving flytta åt dig med rutavdrag.

Anlita Excellent Moving flyttfirma

Vi vet att det kan vara en stor utmaning att hitta en seriös flyttfirma Östermalm som gör ett bra jobb. Den största skräcken hos alla som ska flytta är att något värdefullt går sönder, blir förstört eller rent av försvinner i flytten. 

Excellent Moving är vana vid att, med varsam hand, sköta flyttar för både privatpersoner och företag. Dina värdefulla möbler och saker är i goda händer hos oss. Skulle något trots det hända med dem är vi fullt försäkrade. Anlita inte en oseriös aktör och riskera att ditt bohag skadas. Det är inte värt de extra tiorna du eventuellt sparar på att välja en billig flyttfirma Östermalm.

Hör av dig till vår vänliga kundtjänst redan idag och låt dem svara på alla dina frågor. 

Flyttfirma östermalm

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.
Läs mer

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Försäkring

Försäkringsbrev
Läs mer

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Upptäck skillanden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

antal personer har skrivit omdömen om oss på Reco.se

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Antal bohagsflyttar utförs under 2021