Magasinering

flyttfirma stockholm, Flyttfirma, billigt flyttfirma, flyttfirma stockholm pris, flyttföretag, flytta, flytthjälp stockholm, flytthjälp, ab moving, flyttfirma stockholm priser.

Rimliga magasinering & förrådslösningar

Det finns många anledningar till att man behöver magasinering Stockholm. Ska du flytta till ett mindre bohag och får inte plats med alla dina saker? Har ni bestämt er för att byta ut inredningen där hemma utan att vilja slänga den gamla? Det kan vara möbler som inte får plats i det nya boendet, men som man inte vill göra sig av med. Det kan vara föremål som du inte har användning för på ett tag eller kontorsmöbler som kan vara bra att ha i reserv. Oavsett anledning så finns våra lokaler disponibla för magasinering av allt från enstaka föremål till hela bohag och kontor. Vi erbjuder magasinering i Stockholm till privatpersoner, företag och den offentliga sektorn.

Pris information hittar du längst ner på sidan.

Magasinera möbler Stockholm

Vid föremåls- och möbelmagasinering Stockholm ser vi till att de plastas in eller emballeras för att skydda dem på bästa möjliga sätt. Hos oss står möblerna tryggt och säkert under tiden de förvaras. Så magasinera möbler och dina saker hos oss! Självklart finns vi alltid tillgängliga när du har behov för att hämta det du har valt att magasinera hos oss. Det ska inte vara krångligt att förvara sina saker!

Flytt och magasinering Stockholm

Självklart så kan du under en kortare period magasinera dina saker hos oss. Det kan vara krångligt när man ska ut från ett hem och in till ett annat och sedan måste städa emellan också, ibland har man ju bara en dag på sig då allt ska vara klart och nycklarna ska lämnas in. Den stress man kan känna inför en flytt vill vi hjälpa till med. Det ska vara kul att flytta till ett nytt hem och starta eller fortsätta sitt liv någon annanstans! Kontakta då oss några dagar innan din flytt för att ha någonstans att förvara dina möbler något tidigare så du har tid att städa och göra i ordning inför den dagen då du ska vara ute från lägenheten eller huset. Vi hjälper självklart till med att hämta och lämna dina saker, perfekt eller hur? Du får en plats att ha dina saker och vi hjälper dig med flytten!

Ni kanske ska flytta ihop och får dubbletter av vissa möbler och föremål, förvara dina saker hos oss. Du ska inte behöva göra dig av med dina personliga saker bara för ni väljer att flytta ihop. Det kan alltid vara bra att spara ifall det händer något. Eller så har det gått för fort med flytt att ni inte hunnit göra er av med allt ni hade tänkt!

Förvaring Stockholm

Har du inte plats där hemma? Förvara dina möbler och saker hos oss! Ett smidigt sätt att få mer plats där hemma till något annat. Eller inför en visning kan mäklaren ibland rekommendera vilka möbler och föremål som skulle passa i en visning. Då kanske du behöver ta bort en del saker och behöver någonstans att ha dom så länge. Hör av dig till oss så fixar vi någonstans du kan förvara dem!

Förråd uthyres Stockholm!

Vill du hyra förråd Stockholm? Du kanske vill säga upp lägenheten och se dig om i världen men ändå ha möbler och dina saker kvar ifall du får för dig att komma hem igen? Eller ni så vill få bort sakerna i förrådet hemma? Ni kanske till och med får ett extra rum.

Ni har alltid tillgång till era saker precis som om dom skulle stå hemma. Eller så har ni inte plats för allt ni vill spara? Hör av er vi fixar vi ett av våra billiga förråd där du kan ha dina saker en längre eller kortare period.

Vill du hyra förråd Solna? Du kan hyra billiga förråd där också!

Self storage Stockholm

Hos hos är dina saker i ett tryggt förvar där du inte behöver vara orolig för dem i vårt self storage! Vi vill att du ska känna dig säker och därför förvarar vi åt dig på obestämd tid. Funderar du på att renovera din bostad men vet inte vad du ska göra av dina saker och möbler? Låt inte det hindra dig från att fräscha upp ditt hem, hyr ett förråd hos oss så länge du vill och renovera från rum till rum på ett smidigt sätt. Eller så vill du bara byta stil men du vill inte göra dig av med dina gamla möbler riktigt än? Vi fixar förvaringsutrymme till dig! Det kan vara knepigt det där med att hitta plats till allt man har och göra sig av med saker som kan vara bra att ha i framtiden kan stå någon annanstans så länge. Alla har vi erfarenhet med bostäder med lite förvaring!

Lager stockholm

Har du ett företag där det finns lite med lagerutrymme? Låt oss hjälpa er med det och var inte rädd att kontakta ett annat företag om hjälp! Här kan du förvara föremål av olika slag. Du kanske har en webbshop som kräver ett minilager i Stockholm? Kom med dina saker du inte har plats med!

Det kan vara knepigt det där med att ha ett bra lager, lokalen har en stor yta att ha din försäljning på men där bakom finns bara ett litet lager som bara får plats men det allra viktigaste och ni vill köpa in mer. Ställ in det hos oss så länge och hämta det när ni behöver det. Vi finns till för det där extra lagerutrymmet ni söker!

Tillbaka till hem

Kostnaden baseras på hur mycket och hur länge ni vill magasinera, det betyder att du betalar bara för det utrymmet ni använder! Med oss uppstår inte heller några oväntade kostnader, när du väljer att magasinera hos oss vet du alltid hur mycket du kommer att betala. Våran service gör också att du på ett smidigt sätt kommer kunna ändra om dina kostnader ifall du vill använda mer eller mindre utrymme, så låt inte det skrämma dig ifall du är osäker på om du kommer med mer saker eller vill hämta en del saker och inte vill betala för det utrymmet du inte använder. Vi hjälper dig med körning av föremålen och möblerna också så du behöver heller inte ha något körkort vår magasinering och förvaring av dina saker ska vara till för alla!

Kontakta oss så hjälper vi er med planeringen inför det ni har tänkt!

Skicka ett mail till info@excellentmoving.se eller ring oss på telefon 072 94 99 991 så berättar vi mer om våra lokaler och kommer med ett kostnadsförslag. Enklare än så kan magasinering i Stockholm inte bli.

Tryck för att ringa