Magasinering Stockholm – Trygg & Goda villkor

Söker du magasinering Stockholm, vi hjälper dig hela vägen. Inga bidnings eller uppsägningstider.

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Magasinerig i Stockholm

Rimliga magasineringslösningar i Stockholm med trygga och goda villkor

Får du inte plats med alla dina saker? Vi på Excellent Moving erbjuder magasinering för alla dina saker, stora som små. Låt oss ta hand om dina möbler och föremål, det enda du behöver göra är att skriva under en packlista.

En storstad som Stockholm har färre och mindre källar- och vindsförråd än många andra. Det är därför behovet av magasinering och uthyrning av förråd har ökat för efterfrågan har blivit större. Det där boendet som ni tyckte om men överväger att inte ta på grund av att det inte fanns så mycket förvaringen ska inte vara en anledning till att ni inte ska flytta till er dröm bostad! Eller läget för lokalen för er verksamhet var så himla bra men lagret var så litet, det ska inte vara ett problem. Vi hjälper er!

Kontakta oss för mer information.

Magasinera möbler i Stockholm

Det finns många anledningar till att man behöver magasinering Stockholm. Ska du flytta till ett mindre bohag och får inte plats med alla dina saker? Har ni bestämt er för att byta ut inredningen där hemma utan att vilja slänga den gamla? Det kan vara möbler som inte får plats i det nya boendet, men som man inte vill göra sig av med. Det kan vara föremål som du inte har användning för på ett tag eller kontorsmöbler som kan vara bra att ha i reserv. Oavsett anledning så finns våra lokaler disponibla för magasinering av allt från enstaka föremål till hela bohag och kontor. Vi erbjuder magasinering i Stockholm till privatpersoner, företag och den offentliga sektorn.

Varför Excellent moving?

Utbildat personal på plats.

Alla våra anställda är utbilade och har bra anställningsvollkor. Vi har måga svenkstalande anställda och även anställda med svenka i andra språk med bra kunskaper inom engelska vilket ger våra kunder möjlighet till goda kommunikationslösningar.

Transportörs/ Ansvarsförsäkring

Skulle olyckan vara framme så har Excellent Moving försäkring som täcker skador vid in/utbärning och  transport. Våra anställda är fullförsäkrade under arbetstid.

Arbetsmiljö

Rätt utrustning på plats är ett alternativ för att minska den manuella hanteringen, när vi kommer till ett arbetsplats ser vi till att vi har all hjälp med oss vi behöver. År 2020 har vi varit kontorlerade och blev godkända av arbetsmiljöverket.

Ledningssytem

Vår ledningssytem skapar förutsättningar för ett strukturerat arbetssätt och ger excellent moving bättre överblick och kontroll. Vi har byggt ett eget ERP system som hjälper oss att planera, leda, kontrollera, följa upp alla uppdrag. Darför är vi alltid på rätt plats vid rätt tidpukt, har med oss rätt utrustning och anställda som passar uppdraget för ett lyckad utförande.
Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på olika källor

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Totalt bohagsflyttar utfördes

Flytt & Magasinering i Stockholm

Självklart så kan du under en kortare period magasinera dina saker hos oss. Det kan vara krångligt när man ska ut från ett hem och in till ett annat och sedan måste städa emellan också, ibland har man ju bara en dag på sig då allt ska vara klart och nycklarna ska lämnas in.

Den stress man kan känna inför en flytt vill vi hjälpa till med. Det ska vara kul att flytta till ett nytt hem och starta eller fortsätta sitt liv någon annanstans! Kontakta då oss några dagar innan din flytt för att ha någonstans att förvara dina möbler något tidigare så du har tid att städa och göra i ordning inför den dagen då du ska vara ute från lägenheten eller huset.

Vi hjälper självklart till med att hämta och lämna dina saker, perfekt eller hur? Du får en plats att ha dina saker och vi hjälper dig med flytten!

Ni kanske ska flytta ihop och får dubbletter av vissa möbler och föremål, förvara dina saker hos oss. Du ska inte behöva göra dig av med dina personliga saker bara för ni väljer att flytta ihop. Det kan alltid vara bra att spara ifall det händer något. Eller så har det gått för fort med flytt att ni inte hunnit göra er av med allt ni hade tänkt!

Planering & Kommunikation

Alla våra anställda förstår att ett framgångsrikt företag kräver god kommunikation och planering.

Vi på Excellent Moving arbetar tillsammans med våra kunder för att se till att vi uppfyller förväntningarna de har på oss. Vi är noga med specifika detaljer eller instruktioner relaterade till objektet.

Vi följer alltid viktiga instruktioner om hämtning och avhämtning.

När det kommer till prissättning är vår ambition att kunna erbjuda marknadens mest konkurrenskraftiga offert.

Förvaring i Stockholm

Har du inte plats där hemma? Förvara dina möbler och saker hos oss! Ett smidigt sätt att få mer plats där hemma till något annat. Eller inför en visning kan mäklaren ibland rekommendera vilka möbler och föremål som skulle passa i en visning. Då kanske du behöver ta bort en del saker och behöver någonstans att ha dom så länge. Hör av dig till oss så fixar vi någonstans du kan förvara dem!

Vid föremåls- och möbelmagasinering Stockholm ser vi till att de plastas in eller emballeras för att skydda dem på bästa möjliga sätt.

Hos oss står möblerna tryggt och säkert under tiden de förvaras. Så magasinera möbler och dina saker hos oss! Självklart finns vi alltid tillgängliga när du har behov för att hämta det du har valt att magasinera hos oss. Det ska inte vara krångligt att förvara sina saker!

Förråd uthyres i Stockholm

Vill du hyra förråd Stockholm? Du kanske vill säga upp lägenheten och se dig om i världen men ändå ha möbler och dina saker kvar ifall du får för dig att komma hem igen? Eller ni så vill få bort sakerna i förrådet hemma? Ni kanske till och med får ett extra rum.

Ni har alltid tillgång till era saker precis som om dom skulle stå hemma. Eller så har ni inte plats för allt ni vill spara? Hör av er vi fixar vi ett av våra billiga förråd där du kan ha dina saker en längre eller kortare period.

Vill du hyra förråd Solna? Du kan hyra billiga förråd där också!

SELF STORAGE STOCKHOLM

Hos hos är dina saker i ett tryggt förvar där du inte behöver vara orolig för dem i vårt self storage! Vi vill att du ska känna dig säker och därför förvarar vi åt dig på obestämd tid. Funderar du på att renovera din bostad men vet inte vad du ska göra av dina saker och möbler?

Låt inte det hindra dig från att fräscha upp ditt hem, hyr ett förråd hos oss så länge du vill och renovera från rum till rum på ett smidigt sätt. Eller så vill du bara byta stil men du vill inte göra dig av med dina gamla möbler riktigt än?

Vi fixar förvaringsutrymme till dig! Det kan vara knepigt det där med att hitta plats till allt man har och göra sig av med saker som kan vara bra att ha i framtiden kan stå någon annanstans så länge. Alla har vi erfarenhet med bostäder med lite förvaring!

LAGER STOCKHOLM

Har du ett företag där det finns lite med lagerutrymme? Låt oss hjälpa er med det och var inte rädd att kontakta ett annat företag om hjälp! Här kan du förvara föremål av olika slag. Du kanske har en webbshop som kräver ett minilager i Stockholm? Kom med dina saker du inte har plats med!

Det kan vara knepigt det där med att ha ett bra lager, lokalen har en stor yta att ha din försäljning på men där bakom finns bara ett litet lager som bara får plats men det allra viktigaste och ni vill köpa in mer. Ställ in det hos oss så länge och hämta det när ni behöver det. Vi finns till för det där extra lagerutrymmet ni söker!