Bemanning

Effektiv bemanning – uthyrning av montörer, lagerarbetare, chaufförer och flyttpersonal

Är ni i behov av personal? Genom effektiv bemanning kan vi hjälpa er att bland annat hitta chaufförer, montörer, lagerarbetare och expressarbetare för flytt.

Att bemanna verksamheten tillfälligt är ofta nödvändigt någon gång under företagets resa. Det är betydligt bättre att anlita ett externt bemanningsföretag än att bemanna själv, särskilt om arbetstoppen är tillfällig. Nedan hittar du information om den typ av personal Excellent Moving erbjuder. Vi har kompetent personal i Stockholm inom flera yrkesområden och till konkurrenskraftiga priser!

Vad innebär effektiv bemanning?

För oss på Excellent Moving betyder effektiv bemanning att vi ser till att vi hyr ut våra duktiga medarbetare till rätt typ av uppdrag. Vi anser att en perfekt matchning är en förutsättning för att uppdraget ska lyckas. Genom att bemanna med kompetent personal kan vi hjälpa ert företag att hålla hjulen igång. 

Många av Excellent Movings uppdragsgivare behöver hyra in personal snabbt i Stockholm. Ofta beror detta på hastig sjukdom bland den egna personalen eller oväntade arbetstoppar. Andra kunder till oss planerar att bemanna tjänsten på sikt, men hyr in personal först för att täcka upp vid omorganisationer, anställningsstopp, längre sjukskrivningar och föräldraledighet. 

Vår personal på Excellent Moving är flexibla, mångsidiga, nyfikna och inte rädda för att jobba hårt. De är vana vid en föränderlig tillvaro och kan snabbt anpassa sig till nya uppdrag. 

Vi arbetar enligt gällande kollektivavtal.

Fördelar med att hyra personal

Det är ingen hemlighet att det finns stora fördelar med att hyra personal jämfört med att anställa. Om du behöver bemanning för någon typ av tjänst, bör du tänka både en och två gånger innan du fastanställer direkt. 

Här har vi samlat de största fördelarna med att hyra personal. Självklart beror dessa fördelar på vilken typ av organisation ni har och i vilken bransch som ni är verksamma inom. De flesta kan dock hålla med om att dessa fördelar gäller för att hyra personal:

  1. Möjligheten att anpassa personalstyrkan efter behov
  2. Snabb tillgång till personal vid akut behov
  3. Möjlighet att testa och utvärdera behovet först
  4. Möjlighet att upptäcka nya talanger
  5. Injektion av nytänkande i organisationen
  6. Överbryggning under tillfälliga vakanser
  7. Ni slipper personalansvar och sjukfrånvarokostnader
  8. Mycket kostnadseffektivt och tidsbesparande

Möjligheten att anpassa personalstyrkan efter behov

Behovet av personal kan skifta hastigt i dagens snabba samhälle. Ett företag kan gå från att vara i stort behov av personal ena dagen, för att andra dagen inte alls ha samma bemanningsbehov. Samma sak gäller även åt andra hållet. En stor fördel med att hyra in personal är att organisationen snabbt kan anpassa personalstyrkan efter rådande behov. Oavsett hur stort eller litet företaget är kan Excellent Moving hjälpa dig med effektiv bemanning snabbt.

Snabb tillgång till personal vid akut behov

Det är inte alls ovanligt att behovet av bemanning kommer mycket hastigt. Det kan vara så att någon i personalen blivit sjuk, gått på föräldraledighet eller av någon annan anledning inte finns tillgänglig. Då är det ofta bråttom att hitta en ersättare. När du hyr in personal från Excellent Moving kan vi bidra med personal som är redo att börja direkt. 

Möjlighet att testa och utvärdera behovet först

Det blir vanligare och vanligare att företag upptäcker ett behov av spetskompetens som inte funnits tidigare. Det kan vara till en position som är tillfällig eller under en längre tid. En stor fördel med att hyra in personal är att organisationen kan testa sig fram och utvärdera behovet. Genom att testa er fram med bemanning kan ert företag vara säkra på att ni verkligen vet vad ni behöver.

Möjlighet att upptäcka nya talanger

Att hyra in personal kan vara en ingång till anställning. Det är inte alls ovanligt att inhyrd personal är en så bra match med er som uppdragsgivare att ni väljer att anställa. Genom effektiv bemanning kan ni ”provanställa” personen genom att hyra in hen först.

Injektion av nytänkande i organisationen

Vi vet alla hur lätt det är att hamna i gamla hjulspår och göra saker på ren rutin. Ibland utför man arbetsuppgifter bara för att det alltid har varit så. Inhyrd personal kommer in med nya fräscha ögon och kan se saker och ting ur nya perspektiv. Det är en positiv effekt som leder till att organisationen utvecklas.

Överbryggning under tillfälliga vakanser

Det är vanligt med tillfälliga vakanser i organisationen. Sådana kan uppstå om någon anställd har en kort uppsägningstid, ska gå på föräldraledighet eller blivit sjukskriven en period. Ofta går det inte att hitta en permanent lösning innan personen redan lämnat företaget. Då kan inhyrd personal fungera som en brygga mellan den tidigare anställda och den nyanställda. 

Ni slipper personalansvar och sjukfrånvarokostnader

En av de stora nackdelarna med att anställa fast personal är att ni tar på er hela personalansvaret. Det innebär allt från löneadministration till kostnader för sjukfrånvaro. Särskilt för mindre företag kan det vara förödande om en personal inte fungerar i organisationen. Hyr ni in personal kan ni alltid byta om personen inte motsvarar förväntningarna.

Mycket kostnadseffektivt och tidsbesparande

Slutligen är det mycket kostnadseffektivt och tidsbesparande att bemanna med inhyrd personal. Ni betalar endast för faktiska arbetstimmar och behöver inte lägga tid på att rekrytera personal. Det innebär en stor flexibilitet som inte är möjlig med fast anställd personal.

Bemanning inom olika yrkeskategorier

Sjukdom, semester, arbetstoppar eller vakanser i samband med anställning – ibland behöver man bemanna snabbt. Personaluthyrning, effektiv bemanning, är en perfekt lösning som hjälper till att få företaget att flyta på som vanligt – vare ni behöver bemanning för en kortare eller längre tid. Vi hjälper er direkt och kan ha en person på plats snabbt.

Uthyrning av montörer

Alla våra montörer har stor erfarenhet inom sitt respektive expertområde. Vår personal är alla införstådda med vikten av att ge god service och av att göra dig som uppdragsgivare nöjd med arbetsinsatsen. Självklart är alla våra montörer utbildade och har behörighet inom sitt område.

Uthyrning av lagerarbetare och terminal-arbetare

När du behöver hyra lagerpersonal eller terminal-arbetare finns vi på Excellent Moving där för dig. Med stort engagemang och arbetslust tar sig vår personal an den ena utmanande arbetsuppgiften efter den andra. Vi säkerställer en effektiv bemanning, så att du får rätt person till rätt uppdrag – på snabbast möjliga tid. Våra terminalarbetare och lagerpersonal är erfarna och har utvecklat ett effektivt arbetssätt så att de kan hjälpa ditt företag att effektivisera processerna.

Uthyrning av chaufförer (b, c, c-e körkort)

Att hitta yrkeskunniga och kompetenta chaufförer med kort varsel kan vara en utmaning. Excellent Moving hyr ut duktiga chaufförer med b, c och c-e körkort. Vi strävar alltid efter att ha serviceinriktad och välutbildad personal som kan rycka in vid tillfälliga arbetstoppar eller liknande. Bemanning av chaufförer kan vara en svårt, då marknaden för transporter ökar stadigt. Låt därför oss på Excellent Moving hjälpa dig som söker lastbilschaufförer, bilbud eller truckförare.

Uthyrning av expressarbetare för flytt (flyttkarl, flyttgubbe)

Inhyrning av expressarbetare, som tidigare kallades ”flyttkarl” eller ”flyttgubbe”, blir allt vanligare. Excellent Moving har duktig och erfaren flyttpersonal som kan hjälpa till vid alla typer av flyttar, privata eller företagsflyttar. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter! Läs mer om vårt flyttfirma Stockholm

Vi svarar på alla era frågor

Ring oss, så svarar våra konsulter på alla era frågor…

08-15 11 11

Vill du att vi ringer upp dig istället?

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på olika källor

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Totalt bohagsflyttar utfördes