Varför borde du använda oss som din flyttfirma:

Vi hjälper både privatpersoner och företag att flytta. När du vill ha en flyttfirma som är pålitlig och prisvärd så ska vi vara ditt förstahandsval. Inom stor Stockholm finns det givetvis flera bra flyttfirmor att välja mellan för din flytt. När du väljer oss vill vi försäkra dig om att du väljer ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag. Du anlitar även ett företag med brett tjänsteutbud inom flytt, det finns ingenting som inte vi kan hjälpa dig med. Detta inkluderar privatflytt, företagsflytt, bohagsflytt, magasinering, flyttstädning och mycket annat. Vi har flera återkommande kunder inom Sverige som har anförtrott sina flyttuppdrag åt oss. 

Bra omdömen

Vi ber alltid våra kunder att lämna omdömen efter våra utförda uppdrag. Kundera har alltid uppskattat vår hjälp och gett oss sina bästa rekommendationer. En stor del av våra nya flyttkunder kommer från befintliga kundreferenser vilket är ett bevis på kvalitet och service vi erbjuder.

 

Planering & Kommunikation

Alla våra anställda förstår att ett framgångsrikt företag kräver god kommunikation och planering. Vi på Excellent Moving arbetar tillsammans med våra kunder för att se till att vi uppfyller förväntningarna de har på oss. Vi är noga med specifika detaljer eller instruktioner relaterade till objektet. Vi följer alltid viktiga instruktioner om hämtning och avhämtning. När det kommer till prissättning är vår ambition att kunna erbjuda marknadens mest konkurrenskraftiga offert. 

En klar historik

Vår flyttfirma har mycket positiv erfarenhet med bostads- och kommersiella flyttkunder. Vi är idag ett respekterat varumärke i flyttvärlden. Vi har en god, dokumenterad historik som visar att vi är experter på att planera, packa, packa upp och allt annat som en flytt för med sig. Välj oss, välj en av Stockholmsstads mest betrodda flyttare. Vi är bara ett telefonsamtal iväg!