Få ett pris din flyttstäd snabbt och enkelt.

Det är kostnadsfritt och inget bindande

Flyttstädning Stockholm

Att tänka på när du ska göra flyttstädningen själv.

Ska du flytta och du har bestämt dig för att själv rodda med flyttstädningen så har vi ett par tips vi vill dela med oss av. Av hundratals flyttstädningar har vi lärt oss det mesta gällande flyttstädning. I detta blogginlägg vill vi dela med oss av några tips för en lyckad flyttstädning i Stockholm.

Först och främst, varför är det viktigt att utföra flyttstädningen så noggrant som möjligt?

Om du utför städningen korrekt kan det leda till att hyresvärden håller tillbaka en del av din deposition för att finansiera en kompensationsstädning (detta brukar inte vara billigt). Mäklare, hyresvärdar, köpare eller nästa hyresgäst kan klaga, och då är det du som står som ansvarig.

VÅRA BÄSTA TIPS:

Ha en punktlista tillhands och följ den slaviskt. Arbeta dig igenom ett rum i taget och gå vidare först när du är helt klar. Av erfarenhet så blir allting halvdant om man påbörjar lite i varje rum. Rekommenderad ordning är att börja med att tömma allt i rummet, damma av alla ytor inklusive lister, ventilationer, vitvaror, inne och utanpå skåpen.

Därefter så är det dammsugning och här är det viktigt att det görs ordentligt. När du har dammsugit är det dags för moppen. Använda gärna någon form av grön såpa eller något annan miljövänlig och giftfritt rengöringsmedel.

Börja med att städa längst in och arbeta dig ut ur rummet, detta gäller för samtliga steg. Det kan även vara klokt att ta toaletterna absolut sist.

Att utföra en flyttstädning är som ett maraton och inte en sprint, uthållighet är nyckeln till framgång i detta fall. Det tar tid.. så för att låta tiden gå snabbare är det alltid trevlig musik i lurarna.

Tänk kvalitet och inte kvantitet. När man ska städa så stora ytor kan det bli lätt att man slarvar eller börjar ta genvägar. Detta är bland det värsta som kan hända eftersom när du kompromissar på noggrannhet så uppstår det oftast klagomål från nästa ägare/hyresgäst.

Ska du välja en städfirma?

Låter det omständligt eller har du inte tid? I så fall kan kan vi stå till tjänst och sparar dig den tiden. Vi har utfört hundratals flyttstädningar genom åren, och kan ge dig ett bra paketpris.

När du anlitar oss på Excellent Moving så ingår det en nöjd kund garanti. Vilket för oss betyder att vi är nöjda först när du är nöjd. Uppstår det klagomål så ser vi till att lösa det utan konstigheter och utan att ta extra betalt.

Söker du en flyttfirma i Stockholm?

Få ett pris din flyttstäd snabbt och enkelt.

Det är kostnadsfritt och inget bindande

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på olika källor

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Totalt bohagsflyttar utfördes