Montering Stockholm

Vi hjälper dig med montering i Stockholm

Har ni köpt nya möbler/utstyr till kontoret eller butiken? Det kanske måste bäras upp några trappor? Ska ni flytta från ert kontor till ett annat och behöver montera ner och upp möblerna? Ingen fara, vi hjälper dig! Ta kontakt med oss på Greatmoving så hjälper vi er men allt under flytten.

Att vara på flyttande fot är väldigt ofta stressigt. Det är mycket som ska göras och det är inte lätt att sätta av tid för nermontering eller montering av möbler. Oftast vill man komma på plats fort och börja jobba utan att sitta bredvid en massa kartonger och halvt monterade möbler, anlita oss så slipper ni koordinationen och all stress.

Möbelmontering är oftast inte så komplicerat eller svårt, men vi alla kan nog vara eniga om att det är tidskrävande. Det många missar är att man i de flesta fall måste montera ner möblerna och packas, samt fraktas till den nya adressen. Det ska också monteras ner på rätt sätt och monteras upp igen, utan att ha slarvat bort skruvarna och alla lösa små delar. Dessutom om man har gamla möbler som man vill bli av med så ska de också källsorteras och alla kartonger såklart, detta är en omfattande process och tar mycket tid. Vad tänker du om att du kan använda din tid till och göra det du är bäst på, överlåt allt från inköp till leverering och montering av möbler till oss? Det ända du behöver göra är och kontakta oss så ordnar vi resten!

Flytytfirtma I stockholm- great moving Sverige ab

Vad menas med möbelmontering?
Vi på Greatmoving monterar alla typer av möbler och inredning som ska användas på morderna kontor eller hemma hos dig. Kanske du ska montera köket som du har beställt på IKEA? Det ordnar vi! Vi kan montera skrivbord, soffor, hyllor, gardiner, bokhyllor, expeditions diskar och mycket mer.

Med andra ord så kommer vi till dig och monterar samt placerar möblerna där du vill ha dem, självklar städar vi efter oss och lokalen/kontoret/hemmet kan användas så fort vi är klara utan några förseningar, ryggsmärtor eller risk för felmontering!

Kontakta oss nu på våran telefon: 073-949 99 56

Gå tillbaka till hem för att läsa mer om våra flyttjänster

10 Smarta Flyttips!

Tryck för att ringa