Kontorsflytt

Kontorsflytt i Stockholm

Kontorsflytt stockholmFå hjälp med kontorsflytten – Utan att tappa dyrbar produktionstid


Tid är det dyrbaraste ett företag har.. Vill du veta hur ni kan flytta effektivt utan att förlora mycket dyrbar produktionstid?

Då har du kommit rätt…

Vi har nämligen under flera år specialiserat oss på just kontorsflyttningar

Här är några intressanta saker vi har lärt oss med åren:

  • En nogrann planering gör kontorsflytten upp till 50% snabbare.
  • Nyckeln till framgång inom Kontorsflytt är god kommunikation
  • Hur man på ett organiserat och effektivt sätt demonterar/monterar alla kontorsmöbler

Inför en flytt är det viktigt att välja rätt firma, annars kan det bli extremt kostbart i form av förlorat arbetstid. När du anlitar oss, så anlitar du stadiga, erfarna flyttproffs.

Så vad kan du förvänta av flytten med oss?

Kontorsflytt stockholm - Great Moving sverige ab

  • En välorganiserad och systematiserad flytt
  • När uppdraget är slutfört, så har vi kopplat in allt av datorer, telefoner, kopieringsmaskiner och an
    dra tekniska verktyg. Vi har också städat efter oss ochtagit bort allt skräp så att ni kan börja arbeta med engång.

Som du har läst så är ett stort tema effektivitet. Hundratals av kontorsflyttar har lärt oss just detta och vi kommer gärna med flera kreativa ideér inför flytten. Detta kan omfatta när flytten ska utföras (Exempelvis på helger eller utanför kontorstider)

Vi är den flyttfirma i Stockholm har den erfarenhet som krävs för att kunna utföra kontorsflytt(ar) på ett smidigt och tidseffektivt sätt. När vi utför kontorsflytt fokuserar vi på att minimera eventuella störningar för den flyttande personalen och företaget. Vi ser till att logistiken flyter på så att allt fungerar när personalen kommer till kontoret. En långdragen flytt kan fort bli kostsamt, men med noggrann planering undviker vi detta.

Vi har förmågan att effektivt planera och styra både större och mindre flyttar, vilket leder till framgångsrika uppdrag. Systematiskt arbete, tydliga förutsättningar, bra system för märkning, kompetent bemanning och lyhördhet för kundens krav är viktigt för en vällyckad flytt. Vi ser till att känslig utrustning behandlas med extra omsorg och vi kan även hjälpa till med datorinstallation och kabelsanering. Vårt flyttfirma fraktar er kontorsinredning från a till b på ett tryggt och effektivt sätt. Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt(ar) i Stockholm och hjälper er att komma igång i era nya lokaler på avtalat tid.

Datorinstallation och kabelsanering


Vi vet att många företag vill komma igång med arbetet direkt efter en kontorsflytt. Vi kan vara behjälpliga med installation av datorer, kringutrustning och servrar. Givetvis testkör vi utrustning och ser till så att allt hamnar på rätt plats. Vi hjälper även till med kabelsanering, upphängning av CPU-hållare mm, allt för att de anställda ska mötas av en ren och fin arbetsplats. Framförallt är det en fördel att ni kan börja arbetet direkt när ni kommer till arbetsplatsen.

Vi följer konsumentvillkor Bohag 2010 och Kontor 2003 som är allmänna bestämmelser för bohags och kontorsflytt(ar).

Vi har erfarenhet att planera och styra både stora och små flyttar. Kontorsflytt kan vara ett stort event med olika flyttuppdrag och kräver att bra planering. Vi ser till att arbetet utförd på ett smidigt sätt så att personalen kan fortsätta jobba vidare i den nya lokalen utan störningar, ni kan även få hjälp med datorinstallation och kabelsanering vilket kan underlätta att sätta era datorer igång direkt.

Vill ni veta mer om Great moving och våra tjänster? Skicka ett mail till Info@excellentmoving.se eller ring oss på telefon 072 94 99 991. Ni kan även fylla i vårt formulär och få en offert från oss.

Tryck för att ringa