fbpx

Flyttfirma som hjälper dig!

jul 12, 2018 | Uncategorized

När du väljer en Flyttfirma så borde du välja en expert som bryr sig om dig och din omgivning. Oavsett vilken storlek ditt flyttlass har, så kommer våran flyttsällskap att ge dig en perfekt flyttupplevelse. Vi är kända för den effektiva servicen och våra priser. När du beställer flytthjälp hos oss så kommer att behandlas som viktigaste kund och dina flyttlådor och saker hanteras givetvis som om det vore våra egna.

Flyttfirma för privatpersoner (Bohagsflytt / Privatflytt)

Oavsett om det är en lite flytt, eller en stor flytt, en flytt tvärs över gatan, tvärs över stan eller tvärs över världen så hjälper vi dig att flytta.

Vanliga flyttuppdrag utförs till och från villor, lägenheter eller kanske t.o.m herrgårdar. Processen fungerar så att vi kommer till dig och packar ner dina föremål. Vi emballerar ner allting med ett extra öga för försiktighet för att försäkra oss om att flyttas säkert. Våra professionella utbildade flyttgubbar lastar sedan allt på flyttilen med expertis. Vi gör allt för att säkerställa att det inte flyttgodset skadas. Vi behandlar dina ägodelar med största. Exakt det du ska förvänta dig av en högklassig service.

Flyttfirma för företag

Vi flyttar för alla företagsstorlekar. Oavsett om ni är ett företag med ett litet kontor m eller om det är ett multimiljard företags huvudkontor med tusentals arbetstagare, så hjälper vi er till det nya kontoret med MINIMALT spill av produktionstid. Vi kommer att flytta under helgen om det behövs för att uppnå detta.

På våran flyttfirma i Stockholm så är hela vår personal dedikerad till att göra din lokala flytt till en lyckat, stressfri upplevelse.

 

[calconic id=’60eb3dd86db6df002a036b1c’]

[calconic id=’60ed6e496db6df002a036ed3′]

[calconic id=’60ed8a146db6df002a036f25′]

Excellent Moving

Dåntorpsvägen 33
Huddinge 136 50
Sverige
Telefon: 08-15 11 11
Email: info@excellentmoving.se

Omdömen

Hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar.
Läs mer

t

Varför välja oss?

Ett lösningsorienterat och ärligt flyttföretag.
Läs mer

RUT-Avdrag

Du vet väll att du kan dra av halva arbetskostnaden?
Till Skatteverket

Försäkring

Försäkringsbrev
Läs mer

Trafiktillstånd

Yrkestrafiktillstånd - Gods
PDF

Upptäck skillnaden mellan BRA och UTMÄRKT

Omdömen

Vad säger våra kunder?

Antal personer har skrivit omdömen om oss på Reco.se

Med hundratals positiva omdömen på flera olika plattformar så hoppas vi att du känner dig trygg när du anlitar Excellent Moving.

Antal bohagsflyttar utförs per månad

Antal bohagsflyttar utfördes under 2021