Great Moving

Flyttfirma i Kungsholmen

  • Fasta priser utan överraskningar!
  • Kungsholmens förstahands val bland flyttfirmor
  • Vi är alltid extra försiktiga för att ej skada ert flyttgods
  • 50% RUT-Avdrag
  • Alltid kostnadsfria offerter
  • Lång erfarenhet från flyttbranschen
  • Flyttlådor ingår genom oss

Kontakta Oss

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert

Alltid Punktliga och Effektiva

Alltid Extra Försiktiga

För Dig Med Höga Krav På Service

Flyttfirma Kungsholmen

När du ska välja en flyttfirma i Stockholmsområdet och framför allt i Kungsholmen så önskar vi på GreatMoving Sverige AB att vara ett av dina alternativ!

Vill du ha en flyttfirma i Kungsholmen som erbjuder goda priser, gratis flyttkartonger, som dyker upp i tid och avslutar arbetet innanför avtalad budget och tidsram? Isåfall borde du kontakta oss på våran telefon eller genom våran formulär här på sidan. Då kommer vi att återkomma till dig med ett prisförslag. Behöver du hjälp med att planera flytten så gör vi även detta gratis.

Vi ser fram emot att höra från dig/er och att eventuellt få samarbete med er!

Så vad får oss att tro att vi kan vara en god kandidat till att bli din flyttfirma?

1. Det som har gjort oss till ett populärt val i Kungsholmen har varit våran förnuftiga prissättning. Om du samlar in offerter från oss och från våra konkurrenter så är vi nästan alltid bland dem rimligare alternativen. Detta är utan att offra någon som helst form av kvalitet.

Våran löfte till dig är att erbjuda en högkvalitativ flytt till ett mycket förnuftigt pris. Priserna är även fasta eftersom att det sista vi vill är att våra kunder ska få några överraskningar.

2. Gratis flyttkartonger, rådgivning och generella tips vid flytt.

Vi är en grön firma, det betyder att vi alltid har miljön i åtanke när vi arbetar. En av våra tilltag för en grönare framtid är att vi lånar ut gratis flyttkartonger vid begäran till våra kunder. På detta viset så slipper du att köpa flyttkartonger, använda dem 1 gång och sen slänga dem.

En populär faktor till att man väljer oss är även att vi alltid är öppna att bolla ideér och ge våra absolut bästa flyttips. Vi har ett genuint intresse av att du som kund ska stå med ett stort leende på läpparna efter du har arbetat med oss. Och vi vet att det enda sättet att uppnå detta är genom en ett gott stycke flyttarbete med kundens bästa intresse i fokus.

3. Lång erfarenhet

Vi har flyttat hundratals med gånger för både privata hem och företag. Vi har mer eller mindre bemästrat flyttprocessen och har fått ett sjätte sinne för att flytta så effektivt som möjligt. Detta märks på våra lastningstekniker som nästan skulle kunna betraktas som ett tetris spel rent taktiskt sätt.

Vi flyttar i alla Stockholms stadsdelar och närliggande förorter. Vi värderar alla uppdrag så tveka inte att höra av dig oavsett var i världen du ska flytta. Som regel har vi tid med det mesta men allt beror på hur många flyttuppdrag vi har varje månad. Med andra ord så beror allt i mån om tid och bemanning.

Nästa steg är att fylla ut kontaktformulret eller att ringa oss direkt på våran telefon!

Vi hörs!

Bästa hälsningar, GreatMoving Sverige AB

P.S

Vi hade även uppskattat om du efter flytten hade gått in på Google och lämnat ett omdöme om oss!

 

Om Stockholm:

Stockholm, Sveriges huvudstad gästar enligt en mätning gjord 2014 952 058 personer. Idag är det antagligen över 1 hel miljon fördelat i Stockholms innerstad och stadsdelar. Stor Stockholm (Om man räknar med alla närliggande orter och förorter har hela 2 231 439. Vårat uppdrag som flyttfirma är att hjälpa alla nya och gamla invånare att flytta till och från Stockholm.

Du kan även läsa mer om Greatmoving, din flyttfirma i Stockholm här!

Läs om varför du borde välja oss

Ytterligare motiveringar till varför vi borde bli din flyttfirma

Intresserad?

Kontakta oss, få gratis offert direkt!

KONTAKTA OSS

ELLER RING OSS

072-949 99 91

Copyright 2016 – 2018 © Alla rättigheter reserverade GreatMoving Sverige AB.

Tryck för att ringa