Flyttfirma i Stockholm

Vi gör det enkelt att flytta

Punktliga och Effektiva

Extra Försiktiga

För Dig Med Hög Krav På Service

Kvalitet utan kompromisser

Dags att flytta? Vi på GreatMoving har på kort tid vuxit till ett självklart val bland flyttfirmor i Stockholm. Vi erbjuder alltid ett fast pris och håller vad vi lovar, -Vi är nöjda först när du är nöjd. Vårt mål är att hjälpa er med en bekymmersfri flytt, det ska vara enkelt att flytta.

Med en fingertoppskänsla för kvalitet och försiktighet är vi alltid extra rädda om era ägodelar. Vi följer alla villkor för Bohag 2010 samt Kontor 2003.

Alltid kostnadsfria offerter

Skapa din kostnadsfria offert för att ta emot en skräddarsydd flyttplan utformat helt efter era önskemål och krav. Vi agerar som ett bollplank och vägledare under hela flytten. Vi arbetar snabbt och effektivt och bistår med råd till er för att ni ska känna en trygghet samt få ut det mesta av oss på GreatMoving (inklusive frågor gällande Rut-avdrag).

Kontakta oss redan idag.

VI HJÄLPER PRIVATPERSONER

Vi har lång erfarenhet med att hjälpa privatpersoner att flytt, oavsett om ni behöver hjälp med hela flytten (planering, packning, transport, uppackning, flyttstädning) eller bara utvalda delar så finns vi här och ställer alltid upp.

VI HJÄLPER FÖRETAG

En av våra specialiteter är att utföra kontorsflytt/företagsflytt på ett smart och effektivt sätt. Vi bistår med nedmontering, uppmontering, kabelsanering, datorinstallationer och mycket mer. För oss är det viktigt att inget stannar upp hos er utan flyter på sömlöst.

SÄKER MAGASINERING

Magasinering för både privat och företag. Vi hyr ut trygga och säkra förråd där ni kan förvarar era ägodelar. Kontakta oss via växeln för att få en offert.

GREATMOVINGS NYCKELORD: KVALITET, GODA PRISER, NOGRANNHET

Vi på GreatMoving hjälper både privatpersoner och företag med tjänster som packning, flytt, transport, flyttstädning samt magasinering. Genom snabba ledtider, enkelhet och prisvärda tjänster strävar vi efter att vara en uppskattad flyttfirma till våra kunder. Med vår breda erfarenhet och väl inarbetade arbetsmetoder kan vi trygga hela kedjan fram till dig som kund.

1. Professionella
Vi strävar alltid efter att utföra en perfekt flytt utan att kompromissa med tiden, kvalitén eller vår effektivitet.

2. Ärlighet
Vi erbjuder våra kunder total transparens, god service och fri rådgivning.

3.  Rätt pris
Utöver vår punktlighet och effektiva flytteknik så är vår prissättning en av anledningarna till att vi är det självklara valet bland flyttfirmor i Stockholm.

Fler fördelar med att anlita oss på GreatMoving:

  • Vi talar både Svenska och Engelska
  • Lämnar inga repor i golv, väggar etc
  • Inga överraskar på slutfakturan
  • Respekterar era ägodelar
  • Kommer alltid i tid

Intresserad?

Kontakta oss, för en kostnadsfri offert

Fortsätt

Kontakta oss

072-949 99 91

Copyright 2016 – 2018 © Alla rättigheter reserverade GreatMoving Sverige AB.

Tryck för att ringa